Proteines Almás Fahéjas Zab Muffin / 4 db
Hozzávalók:
30 g vaníliás Weider tejsavó fehérje
3 evőkanál zabpehely
1 db tojás
1 db reszelt alma
1 evőkanál natúr joghurt
fél teáskanál fahéj
1⁄4 kávéskanál sütőpor
Elkészítés:
A tojást egy tálban kemény habbá verjük. Az almát lereszeljük, majd hozzákeverjük az összes alapanyagot. Egy muffin formát kókuszzsírral kikenünk és megszórjuk zabpehellyel, majd belekanalazzuk az almás masszát, végül a sütőben 20 percig 180 C-on sütjük. Tetejét fahéjjal szórjuk meg.
Tápérték (1 db):
Energia: 103 kcal
Fehérje: 9 g
Szénhidrát (felszívódó): 10 g
melyből cukrok: 5 g
Rostok: 2 g
Zsír: 2 g
Telített zsírsavak: 1 g