A Cat phones bejelentette új készülékét

Cat® S41 strapabíró okostelefon megosztható akkumulátorral

A Cat phones bejelentette legújabb készülékét, a Cat S41-et. A masszív és könnyen kezelhető okostelefon különösen nagy teljesítményű akkumulátorával garantálja, hogy felhasználója minden helyzetben elérhető legyen.

A Cat S41 az S40 utódjaként elsősorban azok számára jelent optimális megoldást, akiknek munkája vagy hobbija megköveteli a strapabírást, gondolva például az építőiparban, a mezőgazdaságban, a járműiparban dolgozókra, vagy a túrázás, a horgászat, a kerékpározás szerelmeseire. Az új Cat S41 olyan tulajdonságokat és fejlesztéseket ötvöz, melyek a Cat phones saját kutatásai alapján igazán fontosak a felhasználók számára. Ilyen például az akkumulátor üzemideje, a masszív és strapabíró külső, vagy a kijelző.

A Cat S41 különlegessége az 5000mAh-s akkumulátor, amely akár 44 nap készenléti időt, vagy akár 38 óra beszélgetési időt jelent (3G hálózat esetén). Ez nem csak a telefon felhasználója számára jelent biztonságot, de a Cat S41 Battery Share funkciójának köszönhetően más telefonok, eszközök is tölthetőek vele.

A készülékkel együtt biztosított USB Battery Share csatlakozóval a Cat S41 könnyedén feltölt bármilyen készüléket, vagy kiegészítőt, a töltöttségi szint beállításával pedig megakadályozhatjuk saját készülékünk lemerülését, így ez a funkció folyamatos ellenőrzés nélkül is használható.

Egy közel 22.000 fős kutatás szerint a felhasználók 76%-a nyilatkozta azt, hogy az akkumulátor élettartama létfontosságú számára, 98%-uk szerint pedig ez az egyik legértékesebb tulajdonság a készülékben. A kutatás azt is kimutatta, hogy a felhasználók 76%-a tört már össze telefont, így megtapasztalták az ezzel járó kellemetlenségeket is. Nem meglepő módon, a Cat telefont használók 94%-a a készülék ütésálló tulajdonságát, míg 71%-uk a strapabíró kijelzőt kedveli leginkább.

A Cat S41 okostelefon kompromisszumok nélkül állja meg helyét azokban a helyzetekben, amelyek elé nap mint nap állítjuk telefonunk. Figyeltünk azokra a dolgokra, amik igazán fontosak a felhasználóknak, így született meg az S41 is; egy erős és masszív okostelefon, nagy teljesítményű és megosztható akkumulátorral. – nyilatkozta Peter Stephens, a Bullitt Group vezérigazgatója, a Caterpillar mobilrészlegének nemzetközi partnere.

A Cat S41 a Cat telefonokra jellemző strapabírást viszi tovább, így IP68 szabvány szerint víz-és porálló, valamint megfelel a MIL SPEC 810G katonai szabványnak is. Mint minden Cat okostelefon, a Cat S41 is ellenáll az akár 1,8 m-es magasságból való leejtésnek. Továbbá 2 m-es mélységig akár 60 percig vízálló, valamint bírja a nagyobb hőmérsékletingadozást is. A látványos, 5 hüvelykes Full HD kijelzőt a Corning® Gorilla® Glass 5 teszi ellenállóvá a karcolásokkal szemben, sőt közvetlen napsütésben is jól látható, és vizes kézzel vagy akár kesztyűn keresztül is érzékeli az érintést. A Cat S41 kamerája víz alatt is használható.

Főbb jellemzők

 • Nagy teljesítményű akkumulátor (5000mAh) 44 napos készenléti idővel vagy 38 órányi beszélgetési idővel 3G hálózaton. Az akkumulátor kapacitásának köszönhetően a Battery Share funkcióval külső akkumulátorként is használható – kábel biztosított

 • Víz-és porálló (IP68), 1,8 m-ig ütésálló, MIL SPEC 810G, Gorilla® Glass 5 védelem

 • Android™ Nougat

 • 3GB RAM, 32GB ROM, bővíthető tárhely (microSD™ 2TB-ig)

 • MediaTek nyolcmagos 2.3 GHz chipset processzor

 • 13 MP-es hátlapi kamera LED vakuval, PDAF autofókusz, 8 MP-es előlapi kamera, mindkét kamera vízalatti mód funkcióval

 • LTE Cat 6, VoLTE, VoWiFi

 • 5 hüvelykes FHD kijelző, mely vizes kézzel vagy akár kesztyűn keresztül is érzékeli az érintést.

 • Strapabíró, kényelmes kialakítás

 • Programozható oldalsó gombok, például Push to Talk (PTT), SOS (Lone worker app), zseblámpa, vagy kamera funkcióval

 • Válogatott alkalmazások

A Cat S41 okostelefon Magyarországon 2017 szeptemberétől érhető el.

A Cat készülékekről és kiegészítőkről:

A Cat márka kezdetektől fogva a megbízhatóságra, az ellenállóképességre és a minőségre helyezi a hangsúlyt. Ezek a tulajdonságok a Cat mobiltelefonokra is jellemzőek. A készülékeket és kiegészítőket a Bullitt Mobile Ltd. gyártja. Termékeik a legmodernebb technológiát alkalmazzák, hogy számos felhasználásra nyújtsanak megoldást. További információ: www.catphones.com

A Bullit Groupról

A Bullit Group a világ vezető márkáit támogatja abban, hogy beléphessenek a szórakoztató elektronikai cikkek gyorsan növekvő piacára, miközben széleskörű ismertséget és hosszú távú bevételi forrást alapoz meg számukra.

Hat évvel ezelőtti megalakulása óta a Bullit Goup több mint 60 országban tervezett, gyártott és forgalmazott mobiltelefonokat, audiotermékeket, és egyéb, internethez kapcsolódó eszközöket. A Bullitt Group központja Readingben, Angliában található, és a legfőbb piacokon közvetlen jelenléttel rendelkezik, úgy, mint Tajvan, Kína és Amerikai Egyesült Államok. www.bullit-group.com