Üdvözlünk a robotok világában!

Gondoltad volna, hogy a játékkatonák és a kis műanyag figurák helyett valaha robotokkal fogsz majd focisat vagy birkózósat játszani? Hogy az építőelemek egyszer csak megelevenednek, sőt, akár a mozdulataidat is leutánozzák? Üdvözlünk a robotok világában! Az UBTECH-nek köszönhetően ez a világ most a te otthonodban is elérhetővé válik. Az okos családtagokkal a kicsik és nagyok egyaránt jól szórakoznak majd, játék közben pedig észrevétlenül programozást is tanulhatnak. Ráadásul, a robotok kiváló karácsonyi ajándékok lehetnek a kis felfedezőknek vagy az örök gyerekeknek.

Alpha 1 Pro – A humanoid robot

Az UBTECH legújabb és legfejlettebb Alpha robotja, az Alpha 1 Pro hamar a szívedbe lopja magát! A robot úgy táncol, focizik vagy kungfuzik, ahogy szeretnéd! Csak válaszd ki a neked legjobban tetsző koreográfiát a meglévő tartalmak közül, töltsd le iOS vagy Android kompatibilis applikáción keresztül, kapcsolódj a robothoz Bluetooth segítségével, és indulhat a szórakozás! Ha pedig új mozdulatot szeretnél megtanítani az intelligens gépnek, a könnyen kezelhető, PC és Mac OS kompatibilis 3D-s vizuális programozószoftverrel egyszerűen megteheted. A 16 szervomotornak köszönhetően összetett mozgásokra is képes, így csupán a fantáziádon és a kreativitásodon múlik, hogy egy új táncmozdulattal vagy egy újabb cselezéssel gazdagítod a tudását, miközben te is észrevétlenül tanulhatsz. Az új mozdulatsort elmentheted, és bármikor bemutathatod a családnak.

Az Alpha 1 Pro a matt és csúszásmentesített felületének köszönhetően könnyebben megfogható, az ütésálló burkolat pedig jól bírja a strapát. A lekerekített széleknek köszönhetően nem sérti fel vagy csípi be az ujjadat, így a robottal a legkisebbek is bátran játszhatnak. Egy töltéssel akár 60 percig bírja, ha pedig magával ragad az élmény, és hirtelen felgyorsul a robot, a vészleállító gombbal bármikor azonnal leállíthatod, így elkerülhető a túlterhelés. Az emberi mozgást utánzó Alpha 1 Pro a család minden tagját lenyűgözi majd!

UBTECH Jimu robotok – Az építőjátékok új generációja

Mindig is szerettél építőjátékokkal játszani? Újabb és újabb épületeket és járműveket terveztél, és elképzelted, hogy azok megelevenednek? Az álom most valóra válhat! A UBTECH Jimu robotokkal nem csupán az építőjátékok és a határtalan kreativitás előnyeit élvezheted, de a programozás világába is belecsöppenhetsz.

Holdbéli séta az otthonodból? A Jimu AstroBot Kit robotokkal akár ez is lehetséges. Szereld össze őket, programozd be a kis felfedezők minden mozdulatát, és máris indulhat a móka. Nyolc, előre mentett kaland közül választhatsz az okostelefonodra letöltött Jimu applikációban, de saját sztorit is kitalálhatsz. A robotok a 16 féle színű LED-ek segítségével akár arckifejezésüket is változtatják, sőt, az egyes karakterek izgalmas hangeffekteket is le tudnak játszani. A három kis hős különböző tulajdonságokkal rendelkezik. Astron intelligens és bátor, ráadásul szeret énekelni és táncolni. AstroBot optimista, a villogó LED-ek segítségével kifejezi az érzéseit, alvás közben horkol, ha pedig fáradt, nyújtózkodik. Rover felelősségteljes és óvatos, hobbija a felfedezés. Kutat, gondolkodik, az infravörös érzékelővel ügyesen kerüli az akadályokat. Máris beléjük szerettél? Akkor fedezzétek fel együtt az ismeretlen tájakat!

A Jimu TankBot Kit igazi lánctalpasokhoz illő, bordázott futófelülettel rendelkezik, így számára nincs leküzdhetetlen kihívás. Legyen az dimbes-dombos terep vagy bármilyen akadálypálya, a 6 szervomotornak és az infravörös érzékelőnek köszönhetően könnyedén kikerül minden útjába eső tárgyat. Szereld össze könnyen az útmutató szerint, vagy alkosd meg saját elképzelésed alapján! Az iOS és Android készülékeddel Bluetooth használatával könnyedén irányíthatod az applikáción keresztül, a közös kalandokat pedig oszd meg a Jimu Robot közösségi portálján.

http://egyszermarlattamautot.hu/2017/10/12/ubtech-jimu-robotok-az-epitojatekok-uj-generacioja/

Az UBTECH robotok az alábbi ajánlott fogyasztói árakon érhetők el:

  • UBTECH Alpha 1 Pro: 163 800 Ft
  • UBTECH Jimu AstroBot Kit: 65 300 Ft
  • UBTECH Jimu TankBot Kit: 52 200 Ft
  • UBTECH Jimu KarBot Kit: 48 900 Ft