Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Osztrák melange

Az adventi időszakban sok honfitársunk keresi fel az Osztrák-Magyar Monarchia egykorfi fővárosát, Bécset, hogy felfedezze az ottani karácsonyi vásárok gasztronómiai és kézműves termékeinek kínálatát. Az osztrák melange ezért a magyarok számára sem ismeretlen, hiszen szinte valamennyi bécsi kávézó kínálatában megtalálható. Elkészítése rendkívül egyszerű, így akár otthon, a négy fal között is élvezhetjük semmihez sem hasonlítható ízvilágát.

Elkészítéséhez első lépésként főzzünk le egy erős fekete kávét. Ez lehet eszpresszó, vagy akár dupla kávé is, függően attól, mennyire erős kávét szeretnénk elfogyasztani. Ezt követően öntsük bele a kávét egy nagyobb csészébe és szórjuk meg kevéske reszelt étcsokoládéval. Majd a kávéfőző tejhabosítójával készítsünk tejhabot és öntsük rá a kávéra. Végül pedig fújjunk tejszínhabot a tejhabra, végül szórjuk meg fahéjjal és egy kis kakaóval. A végeredmény egy rendkívül ízlésesen tálalt különlegesség, melyet akár a vendégeinknek is felszolgálhatunk.