Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Helykitöltésként ünnepi receptek

Nespresso Variations Snowball kávérecept

Hozzávalók:

1 kapszula Nespresso Variations Snowball

Kókusztejszín

50 ml tej

Reszelt kókuszdió

1 kókuszos csokoládégolyó

Eszközök:

Lungo pohár

Aeroccino tejhabosító

Elkészítés:

Öntsön egy kanál kókusztejszínt egy Lungo pohárba. Főzze rá a kávét (40 ml). A forró tejhab elkészítéséhez használja az Aeroccino-t, majd töltse a kávé tetejére. A hab tetejére szórjon kókuszreszeléket. Díszítse kókuszos csokoládégolyóval.

Nespresso Variations Orangette kávérecept

Hozzávalók:

1 kapszula Nespresso Variations Orangette

½ kávéskanál narancsdzsem

Csokoládészósz

30 ml tej

1 oranzsett

Eszközök:

Espresso csésze

Aeroccino tejhabosító

Elkészítés:

Tegyen ½ kávéskanál narancsdzsemet az espresso csészébe. Vékony rétegben fedje be a dzsemet csokoládészósszal. A forró tejhab elkészítéséhez használja az Aeroccino-t, majd a habot öntse a csokoládéra. Főzze rá a kávét (40 ml). Díszítse oranzsettel.

Tipp: a kávé betöltésekor keletkező sötét foltot fedje be tejhabbal.

Nespresso Variations Licorice kávérecept

Hozzávalók:

1 kapszula Nespresso Variations Licorice

40 ml ánizsszirup

500 ml habtejszín

1 medvecukor-tekercs

Eszközök:

Lungo pohár

Habszifon

Elkészítés:

Főzze a kávét (40 ml) egy Lungo pohárba. Készítse el a tejszínhabot: töltse az ánizsszirupot és a tejszínt a habszifonba. Töltse meg a poharat az ánizsos tejszínhabbal. Díszítse medvecukor-tekerccsel.