Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

A Séf, a Tenger és a Kolbász

Weibel Csaba: A Séf, a Tenger és a Kolbász
Mediterrán receptek, tengeri kalandok Mallorcáról


Mediterrán konyha – otthonosan. Weibel Csaba, a Mallorca szigetén hat évet töltött séf különleges gasztronómiai utazásra invitálja az olvasókat első könyvében. A szerző izgalmas élményei mellett igazi mediterrán hangulatot idéző ételek receptjeit gyűjtötte össze, melyek otthon is könnyen elkészíthetők.


„Nagy ajándék az életemben, hogy a híradózás mellett már hét éve járom az országot riporterként, és a szebbnél szebb tájakhoz mindig hozzákóstolom a helyi specialitásokat. Weibel Csaba könyve olyan, mintha ezt a hét évet sűrítve kapnám meg Mallorcáról – ízekkel, illatokkal, színekkel és humorral.”
– Nemes Anna, műsorvezető, újságíró, író


„Csaba vendégül látott Mallorcán 4 napig. Ez idő alatt többet tanultam főzés terén, mint előtte összesen. Nagyon tetszik, ahogy hozzááll a főzéshez: szent dolognak tartja, nincs pardon, csak a tökéletes elég jó.”
Szekeres András, zenész



Ha az alábbi lira.hu-s termékoldalról rendeled meg a könyvet 2023. november 10-éig, automatikusan részt veszel egy sorsoláson, melynek nyereménye egy 22500 Ft értékű gasztronómiai könyvcsomag a Partvonal Kiadótól.



A nyereményjátékban automatikusan és kizárólag azok vesznek részt, akik a lira.hu-s termékoldalról rendelik (vagy rendelték) elő a könyvet 2023. november 10., 00.00 óráig. Adataidat bizalmasan kezeljük és semmilyen formában nem adjuk tovább, nem hozzuk nyilvánosságra, esetleges nyereményedről privát megkeresésben fogunk tájékoztatni.



A könyvet ITT tudod előrendelni.

Megjelenés: 2023. november 10.
Oldalszám: 304 oldal
Méret: 189 x 246 mm
Kötés: keménytáblás
Ár: 8999 Ft
ISBN: 978 963 6090 807