Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Dinnyekoktél receptek

Watermelon Cooler

4 cl Hendrix Gin

1 cl St. Germain Bodzalikőr

1 cl cukorszirup

4 cl friss görögdinnyepüré

1 cl citromlé

1 öntet Cranberry Bitters

Shakerbe jeget teszünk, és a felsorolt hozzávalókkal alaposan összerázzuk, majd előkészített pohárba szűrve kiöntjük az italt. Görögdinnyével díszítjük.

Dinnyebólé

7-10 kg görögdinnye

1 üveg (7 dl) áfonyás vodka

10 cl limelé

10 cl Triple Sec

20 cl áfonyalé

20 cl pezsgő

7-10 cl cukorszirup ( a dinnye ízének függvényében)

A görögdinnye belsejét kiszedjük, és külön tesszük a többi hozzávalóval. A hozzávalókat a pezsgő kivételével turmixgéppel összemixeljük. A dinnye kivájt héjába jeget teszünk, és beletöltjük a turmixgépben elkészült italt. A dinnyébe töltött italra ráöntjük a pezsgőt, és az egészet kanállal összekeverjük. A koktélt a dinnyehéjba töltve szolgáljuk fel.

Tipp: Alkoholmentes dinnyebólé
7-10 kilogrammos dinnye
10 cl lime lé
Fél liter áfonyalé
Fél liter narancslé
20 cl szénsavas ásványvíz
7-10 cl cukorszirup

METRO_ dinnye_infografika