Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Te mit tudsz a kávéról?

Teszteld az interaktív gasztro-élményközpontban

A kávérajongóknak kedveskedik a Nespresso Atelier idején megrendezett Gastro Experience Center

Hogyan halmozhatjuk az élvezeteket, ha kávéról, csokoládéról és borról van szó? Február közepe a kávéról, a gasztronómiáról és a kávé borral és csokoládéval szoros kapcsolatáról fog szólni azok számára, akik regisztrálnak és ellátogatnak a Nespresso Atelier programsorozat társrendezvényeként megnyitó Gastro Experience Centerbe. A Várkert Bazárban február 16. és 18. között szervezett interaktív kiállításon lehetőség nyílik arra, hogy mindent megtudjunk az ízprofilokról, az illatcsaládokról és a termőterületekről.

Hamarosan ismét megrendezi a Nespresso a hazai gasztro évad egyik első nagy eseményét, a Nespresso Atelier-t. A rendezvény színvonalát többek között olyan nevek emelik, mint a Michelin-csillagos Sárközi Ákos (Borkonyha), Tiago Sabarigo (Costes Downtown) és Mizsei János (Mák Bistro), Mészáros Ádám és Mártha Róbert (ONYX), valamint Barna Ádám (St. Andrea Wine & Gourmet Bar), Herczeg Ágnes és Fiáth Attila borszakértő, illetve Nagy Zoltán (Boutiq’ Bar) bártender is. Nemcsak az ő mesteri fogásaik kulcseleme lesz a kávé, hanem a programokkal párhuzamosan futó interaktív kiállításé is, a Gastro Experience Centerben.

Milyen egy földes illat? Hogy lehet egy íz gabonás? Melyik kávé lehet „boros ízvilágú”? Rengeteg hasonló kérdésre kínál választ az izgalmas gasztro-élményközpont, ahol csokoládé-, bor- és kávészakértők segítségével kalandozhatunk az ízek és illatok világában.

Ha a gyakorlatban is kipróbálnád, hogyan kényezteti minden érzékszervünket a kávé, és szeretnéd egy új oldaláról megismerni kedvenc italodat, jelentkezz előzetesen a kiállításra. Vár a Nespresso Gastro Experience Center a Várkert Bazár exkluzív különtermében. A rendezvény ingyenes, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Épp ezért érdemes időben jelentkezni, mert a férőhelyek száma limitált.

A regisztráció február 7-én elindult a Nespresso oldalán: www.nespresso.com/atelierbudapest