Pirított magvas sajtgolyók sült padlizsán hajón, kevert salátával

4 főre

70 gr laktózmentes natúr Medve Sajt (4 db)

70 gr sülthagymás Medve Sajt (4 db)

70 gr csípőspaprikás Medves Sajt (4 db)

1 közepes méretű padlizsán

100 gr vegyes magvak (szezámmag, mandulapehely, napraforgómag, ízlés szerint)

4 marék vegyes (mesclun) saláta

1 evőkanál balzsamkrém

só, bors

1 evőkanál olívaolaj

A padlizsán chips-hez a padlizsánokat hajszálvékony szeletekre vágjuk és sütőben 150 fokon, hőlégkeverésen 20 percig sütjük. Sózzuk, borsozzuk, vékonyan megkenjük olívaolajjal.

Egy marék mosott mesclun salátát a padlizsán szeletekre halmozunk, kevés balzsamkrémmel meglocsoljuk.

A vegyes magvakat száraz serpenyőben illatosra pirítjuk.

Az ízesített Medvesajtot tenyerünk között golyókká formáljuk, és az illatos magvakba forgatjuk.

A golyókat a saláta tetején tálaljuk. Adagonként 3 db, különböző ízű golyó kerül a saláta tetejére.