Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

JÖVŐRE ÉN IS INDULOK! – mint, gigamegakávétróger! (Elvégre ma is ittam 3 az 1-bent.)

A NESPRESSO JEGESKÁVÉ BLOGGERVERSENY DÖNTŐSÖK RECEPTJEI

KÁRAI DÁVID – ÍZ HUSZÁR:  TIRAMISU ICED LATTE

Hozzávalók:

1 db Nespresso Leggero on Ice kávékapszula

4-5 db jégkocka

1,5 dl hideg tej

2-3 csepp mandulakivonat

1 dl hideg tejszín

1 evőkanál mascarpone

1 evőkanál porcukor

cukrozatlan kakaópor a tetejére

1 db babapiskóta díszítéshez

Elkészítés:

A jégkockát hideg pohárba tesszük, majd ráfőzünk egy adag espressot a Leggero on Ice őrleményből. Shakerbe tesszük, összerázzuk, majd ha lehűlt, egy másik pohárba átszűrjük.

A lehűtött kávéhoz hozzákeverjük a tejet és a mandulakivonatot.

A tejszínt majdnem teljesen kemény habbá verjük, majd hozzákanalazzuk a mascarpone-t, ízlés szerint édesítjük és az egészet kemény habbá verjük.

Habzsákba töltjük és a hideg kávéra nyomjuk. A hab tetejét megszórjuk kakaóval és babapiskótával kínáljuk.

 

BREAKFAST LOVER LILI: JEGES-CSOKOLÁDES CAFFÉ AL COCCO

Hozzávalók:

1 db Nespresso Leggero on Ice kapszula (40 ml)

1 marék jég

2 evőkanál csokiszósz

1 dl sűrű kókusztej

Elkészítés:

Egy receptes pohár aljára öntjük a csokiszószt, majd teletesszük a poharat jégkockákkal.

Ráöntjük a sűrű kókusztejet.

Lefőzzük egy kis pohárba az espressot és ízlés szerint cukrot keverünk bele, majd az italunk tetejére öntjük.