Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Gasztrotippek vényasszonyok nyarára

Őszköszöntő ínyencségek az év utolsó grillpartijaira

Az ősz beköszöntével nem kell lemondanunk a hangulatos kerti partikról és a grillezett finomságok illatáról. A vénasszonyok nyara tartogat még néhány szép, napfényes délutánt: búcsúztassuk a nyarat egy utolsó szabadtéri gasztronómiai kalanddal. Szombati Zsolt, a The Famous Grouse magyarországi nagykövetének szezonális tippjeivel különleges, őszi ízeket csempészhetünk az asztalra.

Sütőtökkrémleves whiskyvel grillezett tökmaggal

Indítsuk az összegyűlt baráti társaságnak kínált menüt lágy sütőtökkrémlevessel. A levest hagyományos módon, a tűzhelyen készítsük el, a sütőtök magjait azonban locsoljuk meg néhány csepp The Famous Grouse Smoky Black-kel és grillrácson pirítsuk meg. A whisky füstös aromája tökéletes kiegészítője a pikáns levesnek.

Whiskyben pácolt csirkemell steak édesburgonya pürével

Keverjünk össze néhány cl The Famous Grouse-t egy lime levével, reszeljük le egy narancs héját, és adjunk hozzá egy csipet rozmaringot, sót, és barnacukrot. Az így készült pácban megforgatott csirkemell filéket rostlapon süssük meg, köretként tálaljunk édesburgonya pürét. A fogást különlegesebbé tehetjük rozmaringos olívaolajjal meglocsolt és fekete Hawaii sóval megszórt édesburgonya chipsszel.

Grillgrouse koktél konzervdobozban

Lepjük meg vendégeinket a gourmet világban népszerű konzervkoktélokkal! Egy üres konzervdobozban 45 ml The Famous Grouse whiskyhez adjunk 20 -20 ml limelevet, narancslevet, almalevet és 2 teáskanál folyékony mályvacukrot. Díszítsük a lime kifordított héjával, rószaszirommal és fügével. Kínáljuk mályvacukorral a tetején, amit fogyasztás közben kis lánggal stílusosan meg is grillezhetünk.

http://tesztalelkemindennek.hu/2017/10/11/teszteljuk-csakhogy-kinek-kellene-az-arany-szinu-g-shock-karora/