Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Az otthoni kávéfőzés művészete

Aki otthonában szeretné a lehető legtöbbet kihozni a különböző aromákkal teli kávébabszemekből, annak nagy segítséget jelenthet egy olyan kávéfőző, amelynek segítségével, a kávéfőzés minden egyes lépése maximális precizitással szabályozható. A Sage SES876 BSS pontosan ilyen. Bemutatjuk az otthoni kávéfőzés művészetét!

Az emberiség történetében hosszú ideje fontos szerepet tölt be a kávé. Ezt a növényt eredetileg időszámításunk előtt 800 évvel fedezték fel Etiópiában. Nem csupán italként volt ismert, régen ugyanis a kávécserje piros gyümölcsét ételként fogyasztották. A kávébab lényegében ennek a gyümölcsnek a magja, amit különböző eljárásokkal pörkölnek ki.

Volt idő azonban, amikor a kávé sorsra veszélybe került. 1511-ben Mekkában úgy gondolták, hogy túlzott serkentő hatása miatt veszélyes, ezért be kell tiltani. Később olasz papok tulajdonítottak neki sátáni erőt. A XVI. században viszont VII. Kelemen pápa annyira szeretett kávézni, hogy feloldotta a fogyasztására vonatkozó tilalmat és 1600-ban megkeresztelte a kávét.

Ismerje meg a Sage SES876 BSS Barista Express Impress készüléket, hogy felfedje a kávéfőzés művészetének titkait. Nem csupán egy eszközként funkcionál a kávéfőzés során, hanem valódi élményt is nyújt, kortól és kávékedvelő attitűdtől függetlenül. Az elegancia, a teljesítmény és precizitás ötvözete gondoskodik arról, hogy minden egyes csészényi kávé tökéletes legyen, és a legfinomabb aromákat és cremat-t varázsolja a csészébe. A 33 cm széles, 38 cm mély és 41 cm magas készülék rozsdamentes acélházzal rendelkezik.

A 25 különböző őrlési beállítási szint garantálja az egész életen át tartó kísérletezést, hogy mindig az ellenállhatatlan kávét készítsen el. Kétféle szűrővel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik mind a frissen őrölt, mind pedig a már megőrölt kávé tökéletes elkészítését. A szimpla fenekű szűrőt a friss őrleményekhez, míg a dupla fenekűt a már megőrölt kávéhoz javasolt használni. A Sage egy, illetve két csészényi kávé lefőzéséhez szükséges szűrőt egyaránt biztosít a géphez. Az alacsony nyomású előfőző rendszer a kávé aromájának tökéletes kivonását biztosítja, így már 8-12 másodperc elteltével megjelenhetnek a mézhez hasonló állagú kávécseppek a csészében. Ezáltal a Sage SES876 BSS Barista Express Impress minden igényt kielégít, és lehetőséget ad arra, hogy a kávékedvelők bármikor élvezhessék a tökéletes kávé ízét.

Az ideális eszpresszó elkészítésénél kulcsfontosságú a megfelelő tömörítés. A kávéfőző oldalán található skála segítségével könnyedén beállítható az őrölt kávé megfelelő tömörítési szintje, hogy mindig a legjobb ízvilágot érje el. A szűrő tömörítése a gép oldalán található tamperáló kar segítségével történik, melynek eredményeként a szmájli mellett villódzó fény jelzi, ha folyamat sikeresen befejeződött. Amennyiben nem elegendő az őrlemény mennyisége, azt a készülék automatikusan jelezni fogja a DOSE gomb villogásával. Ennek megnyomásával a gép még egy kisebb mennyiséget adagol a szűrőbe.

Ha valaki a tejes kávéköltemények szerelmese, a kávégép oldalán található gőzkarral könnyedén elvégezheti a tejhabosítást. A tökéletes állagú mikrobuborékos tejhab érdekében mindig friss és hideg tej használata javasolt.

Mint minden professzionális kávéfőzőnél, a rendszeres karbantartás nélkülözhetetlen. A Barista Impress Express-nél is oda kell figyelni a rendszeres karbantartásra, hiszen a vízkő lerakódhat a kávéfőző belső részein. Ha valaki háromhavonta cseréli a vízszűrőt, akkor csökkentheti a vízkőmentesítés szükségességét. A beépített vízkőmentesítési program gyorsan és egyszerűen elvégezhető művelet.

Az ausztrál gyártó nemcsak praktikussá, hanem élménnyé varázsolja az otthoni kávéfőzést, lehetővé téve gondtalan és izgalmas kísérletezést.

Sage

A Sage márka 2018-ban váltotta fel a Catler márkanevet, de az innovációs és gyártási háttér nem változott. A prémium kialakítású kisháztartási gépek hazája továbbra is Ausztrália, azon belül a Breville-csoport, amely minden egyes készülék megalkotásakor a hosszú élettartamot és a vásárlók használat közbeni maximális komfortérzetét tartja szem előtt. Ez teszi a Sage készülékeket időtállóvá és klasszissá, legyen szó grillezésről, mixelésről, vagy kávéfőzésről.

Komoly elismerést kapott a Sage kávéfőzője