Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

A Balatonon indította újra a csaposképzést a Dreher

Júliusban kétszáz, augusztus végéig további 150 vendéglátóhelyen kapnak gondos kiképzést a csaposok az országos szintű Csapolt Minőség Programban. A csapos szakértelmére és felkészültségére alapozó minőségi sörélményt támogató kezdeményezés ezen szakaszában fontos szerepet kapnak a Balaton környéki vendéglátóhelyek.

A szezonra való felkészülés jegyében a turisztikailag kiemelt balatoni régióban található partnerek kapcsolódhattak be elsőként a világjárvány okozta leállás után újrainduló Csapolt Minőség Programba. „Kiemelt célunk volt, hogy a minőségi sörélménnyel, illetve az ahhoz szükséges tudás átadásával hozzájáruljunk a sikeres újranyitáshoz és ahhoz, hogy a vendéglátás újra a minőségi együtt töltött időről szóljon. Július végéig legalább kétszáz, majd augusztusban további 150 partnerünknél segítünk elsajátítani a Dreher, a Kozel és a Pilsner Urquell márka sörcsapolásának művészetét” – mondta Molnár Szabina, a Dreher Sörgyárak országos trade marketing vezetője.

A megfelelő csapolás különleges fogyasztói élményt nyújt – ezt az alaptételt a fogyasztók véleménye is tökéletesen visszaigazolja. A Dreher tavaly augusztusban készült kutatásából1 kiderült, hogy a csapolt sört a fogyasztók elsősorban a sör friss

1 Forrás: Kantar Hungary, Exit-store kutatás, 500 fős, kvótás mintavétel, vendéglátó egységeket látogató 18-65 éves sörfogyasztók, 2020. augusztus >>>