Sajtkrémes brownie

4 főre

125 gr étcsokoládé

125 gr vaj

2 tojás

150 gr kristálycukor

10 gr vaníliás cukor

75 gr finomliszt

egy csipet só

100 gr natúr Medve Sajt

A sütőt 180 fokra előmelegítjük.

Gőz felett addig olvasztjuk az étcsokoládét vajjal, amíg bársonyosan sima és egynemű nem lesz. Ezt a keveréket fontos, hogy langyosan/melegen tartsuk. (kb. 40-45 fokon) A tojásokat a cukorral elkeverjük, de nem habosítjuk, majd ebbe keverjük az olvasztott csokoládés vajat. Ha simára kevertük hozzá adjuk a lisztet és a sót.

A sütőformákba beleöntjük a massza felét majd rávagdossuk a krémsajtot, majd ráöntjük a tészta másik felét is.

Előmelegített 180 fokos sütőben 30-35 percig sütjük, időnként rápillantva, hogy a teteje szilárd legyen, de a közepe maradjon folyós. Meghűlve könnyen vágható, szobahőmérsékleten fogyasztandó.