Bőséges borvacsora az Avalon Ristorantéban

Az Avalon Park séfjei megint kifőztek valamit! Februárban is fenséges menüvel várják vendégeiket, akik ezúttal az ínycsiklandozó ételek mellett a Juhász Testvérek Pincészet borkülönlegességeit kóstolhatják meg.

Jó hírünk van az ínyencek számára: február 23-án ismét borvacsorát ad az Avalon Ristorante. Az étterem séfjei, Albók Gyula és Szepesi Gábor ezúttal egy hatfogásos menüsort állítottak össze, melyben a különleges fogásokat nem hétköznapi módon ízesítették. A kocsonyától kezdve, a nyúlhúson át, a fánkig minden megtalálható az étlapon, mi szem-szájnak ingere. Az ízélményt tovább fokozzák Heves megye legismertebb pincészetének, a Juhász Testvérek Pincészete legkiválóbb borai, melyet a tulajdonos, Juhász Attila személyesen válogatott össze, hogy a felszolgált italok harmóniában álljanak a menüben kínált fogásokkal. Kiváló programlehetőség mindazok számára, akik ízletes ételekre, kiváló borokra és garantált jó hangulatra vágynak!

Menüsor

Welcome to the Avalon

Gyöngyözőbor 2017

Birsalma, körte, kocsonya

Előétel

Egri Chardonnay 2014

Branzino, kapribogyó, fánk

Surprise

Merlot Rozé 2017

Málna, grapefruit, tonik

Főétel 1

Paptag Cuvée 2012

Nyúl, répa, zsemlegombóc

Főétel 2

Kékfrankos Grand Selection 2011

Flank steak, csicsóka, „savanyúság”

Avalon és a nagy Juhász süti

Gesztenyés Dűlő 2012

Gesztenye, meggy, pikáns csoki

A Juhász borvacsorán való részvételhez előzetes foglalás szükséges!

A foglalás részleteiért és bővebb információért kattintson az alábbi linkre:

https://avalonpark.hu/hirek-aktualitasok/juhasz-borvacsora-ristoranteban