Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Bőséges borvacsora az Avalon Ristorantéban

Az Avalon Park séfjei megint kifőztek valamit! Februárban is fenséges menüvel várják vendégeiket, akik ezúttal az ínycsiklandozó ételek mellett a Juhász Testvérek Pincészet borkülönlegességeit kóstolhatják meg.

Jó hírünk van az ínyencek számára: február 23-án ismét borvacsorát ad az Avalon Ristorante. Az étterem séfjei, Albók Gyula és Szepesi Gábor ezúttal egy hatfogásos menüsort állítottak össze, melyben a különleges fogásokat nem hétköznapi módon ízesítették. A kocsonyától kezdve, a nyúlhúson át, a fánkig minden megtalálható az étlapon, mi szem-szájnak ingere. Az ízélményt tovább fokozzák Heves megye legismertebb pincészetének, a Juhász Testvérek Pincészete legkiválóbb borai, melyet a tulajdonos, Juhász Attila személyesen válogatott össze, hogy a felszolgált italok harmóniában álljanak a menüben kínált fogásokkal. Kiváló programlehetőség mindazok számára, akik ízletes ételekre, kiváló borokra és garantált jó hangulatra vágynak!

Menüsor

Welcome to the Avalon

Gyöngyözőbor 2017

Birsalma, körte, kocsonya

Előétel

Egri Chardonnay 2014

Branzino, kapribogyó, fánk

Surprise

Merlot Rozé 2017

Málna, grapefruit, tonik

Főétel 1

Paptag Cuvée 2012

Nyúl, répa, zsemlegombóc

Főétel 2

Kékfrankos Grand Selection 2011

Flank steak, csicsóka, „savanyúság”

Avalon és a nagy Juhász süti

Gesztenyés Dűlő 2012

Gesztenye, meggy, pikáns csoki

A Juhász borvacsorán való részvételhez előzetes foglalás szükséges!

A foglalás részleteiért és bővebb információért kattintson az alábbi linkre:

https://avalonpark.hu/hirek-aktualitasok/juhasz-borvacsora-ristoranteban