Bőséges borvacsora az Avalon Ristorantéban
Az Avalon Park séfjei megint kifőztek valamit! Februárban is fenséges menüvel várják vendégeiket, akik ezúttal az ínycsiklandozó ételek mellett a Juhász Testvérek Pincészet borkülönlegességeit kóstolhatják meg.
Jó hírünk van az ínyencek számára: február 23-án ismét borvacsorát ad az Avalon Ristorante. Az étterem séfjei, Albók Gyula és Szepesi Gábor ezúttal egy hatfogásos menüsort állítottak össze, melyben a különleges fogásokat nem hétköznapi módon ízesítették. A kocsonyától kezdve, a nyúlhúson át, a fánkig minden megtalálható az étlapon, mi szem-szájnak ingere. Az ízélményt tovább fokozzák Heves megye legismertebb pincészetének, a Juhász Testvérek Pincészete legkiválóbb borai, melyet a tulajdonos, Juhász Attila személyesen válogatott össze, hogy a felszolgált italok harmóniában álljanak a menüben kínált fogásokkal. Kiváló programlehetőség mindazok számára, akik ízletes ételekre, kiváló borokra és garantált jó hangulatra vágynak!
Menüsor
Welcome to the Avalon
Gyöngyözőbor 2017
Birsalma, körte, kocsonya
Előétel
Egri Chardonnay 2014
Branzino, kapribogyó, fánk
Surprise
Merlot Rozé 2017
Málna, grapefruit, tonik
Főétel 1
Paptag Cuvée 2012
Nyúl, répa, zsemlegombóc
Főétel 2
Kékfrankos Grand Selection 2011
Flank steak, csicsóka, „savanyúság”
Avalon és a nagy Juhász süti
Gesztenyés Dűlő 2012
Gesztenye, meggy, pikáns csoki
A Juhász borvacsorán való részvételhez előzetes foglalás szükséges!
A foglalás részleteiért és bővebb információért kattintson az alábbi linkre:
https://avalonpark.hu/hirek-aktualitasok/juhasz-borvacsora-ristoranteban