2024 végére 20 nyelven lesz elérhető a Galaxy AI

A Samsung elkötelezett amellett, hogy csökkentse a nyelvi és kommunikációs akadályokat, és a Galaxy AI-t még több felhasználó számára elérhetővé tegye

A Samsung Galaxy AI hamarosan török, holland, svéd és román nyelvekkel bővül, valamint a hagyományos kínai és az európai portugál nyelvjárások is elérhetőek lesznek, október végétől.

A jelenleg 16 nyelvet1 támogató Galaxy AI év végéig további néggyel bővül, így már 20 nyelven lesz elérhető a felhasználók számára. A frissítésnek köszönhetően, a Galaxy AI segítségével még több felhasználó áthidalhatja a nyelvi és kulturális akadályokat. Az új nyelveket és nyelvjárásokat tartalmazó nyelvi csomag letölthető lesz a kompatibilis Galaxy eszközökre, a Beállítások menüpontból.

További információk a Galaxy AI-ról elérhetőek a Samsung weboldalán.

1 A támogatott nyelvek közé tartozik az arab, kínai, angol (India, Egyesült Királyság, Egyesült Államok), francia, német, hindi, indonéz, olasz, japán, koreai, lengyel, portugál (Brazília), orosz, spanyol (Mexikó, Spanyolország, Egyesült Államok), thai és vietnámi. A szolgáltatás magyar nyelven nem elérhető.