Véget érhet valaha a dráma?

Dr. Karyl McBride: Véget érhet valaha a dráma? – Avagy hogyan lehet narcisztikus szülő mellett felnőve kitörni a transzgenerációs trauma fogságából

Lehetek valaha elég jó? szerzőjének új könyve a szülői narcizmus hatásairól és a gyógyuláshoz vezető útról.

Bár sokan és sokat írtak már a narcizmusról, kevés szerző célozta meg a narcisztikus szülő árnyékában felnőtt olvasókat, illetve még kevesebb figyelem irányult arra, hogy a narcisztikus családi dinamika hogyan adódik tovább nemzedékről nemzedékre, és kezeletlenül maradva hogyan ágyazza be magát a családi kapcsolatok örökítőanyagába.

Véget érhet valaha a dráma? ezt az űrt hivatott betölteni. Célja a narcisztikus családban felnőtt olvasóknak segítséget nyújtani, hogy kitörhessenek a transzgenerációs trauma fogságából, és újraépítsék lelki és érzelmi egészségüket. A szerző bemutat egy ötlépcsős gyógyulási tervet, amely abban segíti az érintetteket, hogy elfogadják a narcisztikus neveltetés okozta traumát, és a valódi gyógyulás útjára léphessenek – így végre esélyt kaphatnak a narcisztikus szülővel való kapcsolat kezelésére, valamint az eltorzult minta örökségének felszámolására.

Fordította: Holbok Zoltán
Megjelenés: 2024. július 31.
Oldalszám: 296 oldal
Méret: 130 x 200 mm
Kötés: puhatáblás
Ár: 5999 Ft
ISBN: 978 963 6090 579

Dr. Karyl McBride Véget érhet valaha a dráma? című könyve kedvezményes áron megvásárolható itt


Éppen egy esztendeje tiltotta le a márka további megismeréséről a látássérült autós szakértőket a Suzuki pr-osa

Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!