Új dallal nyitja az őszt a Future Islands

Egy vadonatúj dallal és egy animációs klippel köszönti az új évszakot a Future Islands. A “Glimpse” című újdonságot hetedik lemezük, a “People Who Aren’t There Anymore” munkálatai alatt rögzítették. A dal egy nehéz témát dolgoz fel: egy otthon leégésével járó érzelmi és fizikai veszteségek feldolgozásáról szól. Kisfilmjét Jayla Smith készítette.

A baltimore-i csapat év elején jelentette meg legutóbbi albumát, mely egy új fejezetet jelöl számukra: habár közel két évtizede már, hogy megalakultak, továbbra is folyamatosan új zenei kihívásokkal szórakoztatják egymást és saját magukat. Míg a múltban egyre energiadúsabb zenei himnuszokra törekedtek, ezúttal sokkal inkább befelé fordultak, és olyan dalokat szerettek volna írni, amiknél minden egyes lélegzetvételnek, szótagnak és cintányércsattanásnak súlya van. Ettől függetlenül persze a szokásos Future Islands-hangzásvilág és lendület sem hiányzik a végeredményből. A The Guardian szavaival élve ez a kiadvány a “tánctérre viszi a könnyeket”. Ami a jelent illeti, a zenekar egy amerikai turnéval folytatja majd az őszt.

HALLGASD MEG A DALT! »


Éppen egy esztendeje tiltotta le a márka további megismeréséről a látássérült autós szakértőket a Suzuki pr-osa

https://www.instagram.com/begurulva_podcast

Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!