Itt a vadonatúj David Guetta-banger (Akármit is jelentsen ez…)

Ahogy a nyár elköszőnőben, az elektronikus zene koronázatlan királya, David Guetta és a svéd dj-producer, Alesso, az énekesnő, Madison Love gyönyörű, álomszerű hangjával egy nosztalgikus elektronikus zenével tartja szinten a D-vitamin raktárainkat. Az EDM-rajongók méltó, nyári fináléja “Never Going Home” címmel érkezett meg.

A két nagyra becsült tánczenei titán összefogott egy olyan számért, amely már a fesztiválok kedvencévé vált. Új single-jük, a “Never Going Home” Madison Love hangjával gyönyörűen kiegészíti a dal szárnyaló dallamait. Ez a progresszív house himnusz kiemelkedő pillanata lett ugyanis  Guetta és Alesso DJ szettjeinek az idei fesztiválszezonban, és számos más jelentős esemény mellett visszhangra talált a Tomorrowland és a Creamfields rajongói körében.

A szám felemelő energiájával és katartikus dropjaival a 2010-es fesztiválzene aranykorába nyúl vissza, nosztalgia érzetet kelt, miközben friss és kortárs légkör lengi körül. A “Never Going Home” a nyár röpke, mégis felejthetetlen pillanatait idézi, ahogy búcsút intünk a hosszú nappaloktól és meleg éjszakáktól.


Éppen egy esztendeje tiltotta le a márka további megismeréséről a látássérült autós szakértőket a Suzuki pr-osa

https://www.instagram.com/begurulva_podcast

Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!