Az Acer új játék PC-ket jelentett be, köztük a Predator Orion 7000 asztali számítógépet és Nitro V laptopokat

  • Az új Predator Orion 7000 asztali számítógép az Intel® következő generációs processzorainak erejét használja ki, akár NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 GPU-val (1321 AI TOPS), valamint a legmodernebb hűtéssel, amely a Predator CycloneX 360™ rendszerventilátort ötvözi egy CPU folyadékhűtővel
  • Az új Nitro V 16 gaming laptop Intel® Core™ 14. generációs processzorokkal, NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU-val (233 AI TOPS)[i], akár WQXGA megjelenítési lehetőséggel és optimalizált hőkezeléssel, quad rendszerű hűtéssel érkezik.
  • A Nitro V 14 egyensúlyban tartja a játékteljesítményt, a hordozhatóságot és a stílust az AMD Ryzen™ 8040 sorozatú processzorokkal, Ryzen™ AI-vel[ii], akár egy NVIDIA GeForce RTX 4050 laptop GPU-val (194 AI TOPS), és egy szemet gyönyörködtető fehér készülékházzal
  • A mesterséges intelligencia erejét a játékokhoz és azon túl is kihasználva mindkét Nitro laptop mesterséges intelligenciával továbbfejlesztett NVIDIA DLSS 3.5 technológiát, ray tracing-et, valamint az Acer konferenciaeszköz-készletét és a Windows Copilot-ot is használja.

Az Acer több új Windows 11 alapú játék PC-t mutatott be, köztük a nagy teljesítményű Predator Orion 7000 asztali számítógépet, amely kiváló funkciókkal büszkélkedhet a játékmenet javítása érdekében, a vadonatúj Nitro V 14 játéklaptopot, amely egyedülálló gyöngyházfehér házban érkezik, illetve a továbbfejlesztett Nitro V 16 gaming laptopot.

A Predator Orion 7000 játékszörnyeteg új generációs teljesítményt nyújt, amellyel a legkompetitívebb játékosokat is felpörgeti a legújabb feldolgozási technológiával, amiket Intel® next gen processzorok és akár NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 GPU (1321 AI TOPS) hajtanak végre. A szabadalmaztatott Predator CycloneX 360™ rendszerventilátorral és a CPU folyadékhűtővel is rendelkezik, hogy az eszközt hidegen és harcra készen tartsa.

A vadonatúj Nitro V 14 mindenkinek tetszeni fog, aki olyan stílusos laptopot keres, amely egyensúlyban tartja a játékteljesítményt, a hordozhatóságot és a megfizethetőséget. Csillogó gyöngyszerű felülete és kékeszöld világítása lenyűgöző esztétikát és megbízható teljesítményt ötvöz. A legújabb Nitro V 16 gaming laptop a diákok, a belépő szintű játékosok és a multimédiás rajongók számára készült. Ezek az eszközök ötvözik a jelenlegi technológiát és funkciókat ésszerű árcédulával, így kiegyensúlyozott és sokoldalú eszközökké válnak, amelyek iskolai feladatokra, szórakozásra és játékra is használhatók.

Predator Orion 7000

Az Intel következő generációs processzoraival meghajtott Predator Orion 7000 (PO7-660) egy játékszörny, amely új generációs teljesítményt és mesterséges intelligencia támogatást ígér, így még a legversenyképesebb játékosok figyelmét is felkelti. Ez a robusztus berendezés akár a legmodernebb NVIDIA GeForce RTX™ 4090 GPU-t kínálja AI-alapú DLSS-sel, amely megsokszorozza a teljesítményt a látványos virtuális jelenetekben. A mellékelt három hónapos PC Game Pass csomaggal a játékosok több száz kiváló minőségű PC-játékot élvezhetnek.

Az intenzív játékmenetekhez tervezett Orion 7000 fejlett hűtőrendszerrel rendelkezik, hogy megőrizze kiváló teljesítményét. Tartalmazza az új Predator CycloneX 360 rendszerventilátort és a CPU folyadékhűtőt, amely párhuzamosan működik, hogy hűvösen tartsa a létfontosságú alkatrészeket, miközben maximalizálja a teljesítményt. A szabadalmaztatott Predator CycloneX 360 fejlett 3 az 1-ben ventilátor-beállítást és egyedi tervezésű áramlási csatornát használ, hogy hatékonyan kivezesse a hőt a kritikus zónákból, maximális légáramlási térfogattal és statikus nyomással. A 360 mm-es CPU folyadékhűtő rendszerrel együtt ez a párosítás optimális hűtési környezetet teremt, és 15%-kal növeli az asztali számítógép hűtési hatékonyságát, miközben 9 fokkal csökkenti az alaplap hőmérsékletét az előző modellhez képest[iii].

Az integrált PredatorSense 4.0 segédprogram segítségével a játékosok gyorsan és egyszerűen túlhúzhatják a komponenseket, és testreszabhatják az ARGB/RGB világítási beállításokat. A villámgyors csatlakozást a Thunderbolt™ 4 és a Wi-Fi 7, a legújabb hálózati szabvány 40–46 Gbps[1] biztosítja. Az akár 4 TB-os HDD-vel, 6 TB-os PCIe M.2 NVMe SSD-vel és egy SSD-hot swap bővíthető tárhelyével a Predator Orion 7000 játékcímek széles skáláját képes tárolni. A fenntarthatóságot szem előtt tartva megépített ház 90%-ban fémből és 10%-ban műanyagból áll, a műanyag 85%-a pedig fogyasztás után újrahasznosított (PCR) anyagból készült.

Nitro V 14

Azok a játékosok, diákok és szakemberek, akik stílusos és rendkívül hordozható laptopot szeretnének játékhoz, amely a termelékenységi feladatokat is könnyen kezeli, értékelni fogják a kicsi, de nagyszerű Nitro V 14-et (ANV14-61). Kompakt méretének és képességeinek köszönhetően kiválóan alkalmas útközbeni játékra, hátizsákban vihető iskolába, vagy távoli munkahelyre, ügyfélirodába, kávézóba. Ráadásul a kifinomult fehér borítás bármilyen környezetbe beleolvadhat, és egy csipetnyi stílust ad bármely játékhoz vagy munkahelyhez.

Egyedülálló méretű, 14,5 hüvelykes (16:10) kijelzője ideális választás az úton lévők számára, és nagyobb képernyőt biztosít, mint egy hagyományos 14 hüvelykes panel, de sokkal kisebb helyigénnyel, mint egy 16 hüvelykes laptop. Mindkét megjelenítési lehetőség, a WQXGA (2560 x 1600) vagy a WUXGA (1920 x 1200) 120 Hz-es frissítési gyakorisággal, 3 ms-os túlhajtási válaszidővel és 100%-os sRGB színskála támogatással van kombinálva, így nagyszerű társ a játékokhoz és a kreatív munkához. A játékosok értékelni fogják a MUX (multiplexer) kapcsolót is, amely lehetővé teszi számukra az iGPU manuális engedélyezését vagy letiltását a grafikus teljesítmény növelése érdekében kedvenc játékaik közben.

Akár AMD Ryzen™ 7 8845HS processzorral és NVIDIA GeForce RTX 4050 laptop GPU-val (194 AI TOPS), akár 32 GB DDR5 memóriával és akár 2 TB-os PCIe Gen4 NVMe SSD-vel, a Nitro V 14 mindig készen áll az intenzív foglalkozásokra. Az AMD Ryzen 8040 sorozatú processzorok úgy lettek kialakítva, hogy a felhasználókat elragadó, új prémium élményekkel lássák el, megbízható teljesítménnyel, hihetetlen akkumulátor-üzemidővel és a Ryzen AI technológia innovatív integrációjával büszkélkedhetnek. A 3. generációs energiagazdálkodási funkció (PMF) további előnyével az AMD Ryzen 8040 sorozatú processzorok egy lépéssel tovább lépnek az intelligens akkumulátorkezeléssel, biztosítva a lehető leghosszabb üzemidőt. A mesterséges intelligencia által vezérelt előnyök az akkumulátor-élettartam tekintetében a videokonferenciák meghosszabbítása, mivel a CPU-n való futás a GPU helyett kisebb terhelést jelent az akkumulátor-fogyasztásra.

Az NVIDIA GeForce 4050 laptop GPU-t az NVIDIA RTX AI platformja támogatja, több mint 600 játékkal és alkalmazással. A felhasználók kihasználhatják az NVIDIA RTX AI ökoszisztémáját a számítástechnikai játéklehetőségek és -gyorsítások terén. A játékosok a mesterséges intelligencia által vezérelt DLSS 3.5 technológiát élvezhetik a lenyűgöző látvány magas képsebessége mellett, az alkotók pedig a már rendelkezésre álló több száz RTX-támogatású alkalmazással kihasználhatják az AI erejét. Az eszköz teljesítménye valós időben nyomon követhető a NitroSense™ alkalmazással, amely rendszervezérlő központként és az eszközön található mesterséges intelligencia funkciók könyvtáraként is funkcionál.

Nitro V 16

A legújabb Nitro V 16 (ANV16-71) ideális minden típusú termelékenységi feladathoz és multimédiás alkalmazáshoz, köszönhetően a nagy felbontású megjelenítési lehetőségeknek, a megnövelt teljesítményű alkatrészeknek és a hűtésrendszernek, amelyek biztosítják a laptop zökkenőmentes működését. Akár 180 Hz-es, 16 hüvelykes (16:10) WQXGA (2500 x 1600) kijelző nagy pixelsűrűséget biztosít, így kiváló választás fotószerkesztéshez, színbesorolási feladatokhoz, játékokhoz és egyéb, gyors tempójú feladatokhoz. Tartalmaz egy MUX kapcsolót is a GPU teljesítményének növelésére.

Akár Intel Core i7-14650HX processzorral és NVIDIA GeForce RTX 4060 laptop GPU-val[1], akár 32 GB memóriával és 2 TB-os PCIe Gen4 NVMe SSD-vel konfigurálva elég erős ahhoz, hogy könnyedén megbirkózzon a legújabb alkalmazásokkal és játékokkal. Kettős ventilátoros, négyes levegő-csatorna rendszere hideg levegőt szív fel a billentyűzet felső részéből, és kivezeti a hőt az oldalsó és hátsó szellőzőnyílásokon keresztül, így kiküszöböli a teljesítménycsökkenést, ezzel biztosítva a CPU és a GPU csúcsteljesítményét.

Az AI erejének kihasználása

A legújabb játék PC-kben található NVIDIA GeForce RTX Laptop GPU-kat az ultrahatékony NVIDIA ADA Lovelace architektúra hajtja, amely több mint 600 AI-gyorsítású alkalmazást és játékot támogat. Hatalmas teljesítménynövekedést kapnak a mesterséges intelligenciával hajtott DLSS 3.5 technológiával[1], a zajeltávolítással és a Broadcast alkalmazással, valamint a mesterséges intelligenciával felgyorsított STEM-alkalmazások segítenek a felhasználóknak, hogy gyorsabban befejezhessék a kurzusokat. Az NVIDIA DLSS 3.5 még szebbé, magával ragadóbbá és valósághűbbé teszi a játékokat a Ray Reconstruction bevezetésével, amely egy új, mesterséges intelligencia által vezérelt technika, ami tovább javítja a ray tracing minőségét.

A laptopok funkcióit kiegészíti a Windows 11 Copilot, a Microsoft mindennapi mesterséges intelligencia-társa, amely válaszokat és inspirációkat kínál az internetről, segítve a kreativitást és a termelékenységet. A billentyűzetükön található dedikált Copilot billentyű megkönnyíti az AI-asszisztens aktiválását.

A mesterséges intelligencia-kompatibilis funkciók streamelés vagy videocsevegés közben is maximalizálhatók a webkamera mesterséges intelligenciával támogatott Acer PurifiedView™ és Acer PurifiedVoice™ 2.0 technológiával, amelyek három mikrofonnal és mesterséges intelligencia zajcsökkentő technológiával rendelkeznek.

Specifications / Specifikációk

NamePredator Orion 7000
ModelPO7-660
Operating SystemWindows 11 Home
ProcessorsIntel® next gen processors
GraphicsUp to an NVIDIA® GeForce RTX 4090 GPU
Memory32/16 GB DDR5 5600 MHz RGB 32/16 GB DDR5 6000XMP MHz RGB Up to 128 GB (32 GB*4) Dual Channel DDR5 MHz
CPU CoolingPredator CycloneX 360 + CPU Liquid Cooling
StorageOptional: Up to 4 TB HDD Optional: Up to 6 TB PCIe M.2 NVMe SSD SSD swap slot
PortsTypeC USB4 *2 Gen2 (TBT4), Type-A 3.2 Gen1x2, HDMI 2.1, Audio Jack
Power Supply1200W
Wireless and NetworkingWi-Fi 7 Wireless LAN and Bluetooth 5.4 or above
Included peripheralsWired keyboard with Copilot key and mouse
Xbox Game Pass3 months free
PredatorSenseVersion 4
Dimensions219 (W) x 504.8 (D) x 485 (H) mm [8.6 (W) x 19.87 (D) x 19.09 (H) inches]
Weight22 Kg/48.5 lbs.
NameAcer Nitro V 16
ModelANV16-71
Operating SystemWindows 11 Home
ProcessorsIntel® Core i7-14650HX processor Intel® Core i5-14450HX processor
GraphicsNVIDIA® GeForce RTX 4060 NVIDIA® GeForce RTX 4050 NVIDIA® GeForce RTX 3050
MemoryUp to 32 GB of DDR5 system memory, dual-channel support
Display16” IPS + WQXGA (2560×1600), 16:10 aspect ratio, 500 nits brightness, Acer ComfyView LED-backlit TFT LCD, supporting 180 Hz, 100% sRGB color gamut
16” IPS + WUXGA (1920×1200), 16:10 aspect ratio, 300 nits brightness, Acer ComfyView LED-backlit TFT LCD, supporting 165 Hz, 100% sRGB color gamut
16” IPS + WUXGA (1920×1200), 16:10 aspect ratio, Acer ComfyView LED-backlit TFT LCD, supporting 165 Hz, 100% sRGB color gamut
StorageUp to 1 TB PCIe Gen4 NVMe, 16 Gb/s Up to 2 TB NVMe, Raid 0 SSD
AudioDTS® X: Ultra, Acer Purified Voice 2.0 with AI noise reduction and 3-mic array, Acer TrueHarmony technology
CameraHD camera (1280×720) with 720p HD video at 30 FPS with Temporal Noise Reduction, Dual mic
PortsOne USB Type-C supporting Thunderbolt 4, USB 3.2 Gen 2, DisplayPort, USB Charging Two USB Type-A supporting USB 3.2 (Gen 1 and Gen 2 with USB charging) HDMI 2.1
Battery57 Wh 4-cell Li-io battery (for models with WQUXGA panel)
Wireless and NetworkingWi-Fi 6 AX201, supports Bluetooth 5.1 or above
Dimensions and weight361.24 (W) x 278.4 (D) x 24.74/25.46.95 (H) mm [14.22 (W) x 10.96 (D) x 0.97/1 (H) inches] with Plastic A cover 2.5 kg (5.51 lbs.), with 4-cell battery pack, WQXGA display
NameAcer Nitro V 14
ModelANV14-61
Operating SystemWindows 11 Home
ProcessorsAMD Ryzen 7 8845HS (AMD Ryzen AI capable) AMD Ryzen 5 8645HS
GraphicsNVIDIA® GeForce RTX 4050 NVIDIA® GeForce RTX 3050 NVIDIA® GeForce RTX 2050
MemoryUp to 32 GB of DDR5 system memory, dual-channel support
Display14.5” IPS + WQXGA (2560×1600), 16:10 aspect ratio, 350 nits brightness, Acer ComfyView LED-backlit TFT LCD, supporting 120 Hz, 100% sRGB color gamut
14.5” IPS + WUXGA (1920×1200), 16:10 aspect ratio, 300 nits brightness, Acer ComfyView LED-backlit TFT LCD, supporting 120 Hz, 100% sRGB color gamut
StorageUp to 2 TB PCIe Gen4 NVMe, 16 Gb/s
AudioDTS® X: Ultra, Acer Purified Voice 2.0 with AI noise reduction and 3-mic array, Acer TrueHarmony technology
CameraUSB HD camera (1280×720)
PortsOne USB Type-C supporting USB 4 at 40 Gbps, DisplayPort, USB Charging Two USB Type-A supporting USB 3.2 (Gen 1 and Gen 2 with USB charging) HDMI 2.1 with HDCP support MicroSD Card Reader
Battery57 Wh 4-cell Li-io battery (for models with WQXGA panel) Battery life: up to 6 hours battery life (based on video playback result)
Wireless and NetworkingWi-Fi 6E Wireless LAN, supports Bluetooth 5.3 or above
Dimensions and weight328.79 (W) x 234.5 (D) x 21.36/22.51 (H) mm [12.94 (W) x 9.23 (D) x 0.84/0.89 (H) inches] with Plastic A cover 1.7 kg (3.75 lbs.), with 4-cell battery pack

Ár és elérhetőség

Az Acer Nitro V 16 (ANV16-71) az EMEA régióban októbertől lesz elérhető, 1449 EURO ártól.

Az Acer Nitro V 14 (ANV14-61) az EMEA régióban szeptembertől lesz elérhető 1199 EURO ártól.

A pontos specifikációk, az árak és elérhetőség régiónként változhat. Ha többet szeretne megtudni az elérhetőségről, a termékleírásokról és az árakról az adott piacokon, kérjük, látogasson el a www.acer.com oldalra.

i[] A specifikációk a modelltől és a régiótól függően változhatnak. Minden modell a rendelkezésre állás függvényében.

ii[] A Ryzen™ AI egy dedikált AI-motor, az AMD Radeon™ grafikus motor és a Ryzen processzormagok kombinációja, amelyek lehetővé teszik az AI-képességeket. Az OEM és az ISV engedélyezése szükséges, és előfordulhat, hogy bizonyos AI-funkciók még nincsenek optimalizálva a Ryzen AI-processzorokhoz. A Ryzen AI a következőkkel kompatibilis: (a) AMD Ryzen 7040 és 8040 sorozatú processzorok, kivéve a Ryzen 5 7540U, Ryzen 5 8540U, Ryzen 3 7440U és Ryzen 3 8440U processzorokat; (b) AMD Ryzen AI 300 sorozatú processzorok és (c) minden AMD Ryzen 8000G Series asztali processzor, kivéve a Ryzen 5 8500G/GE és Ryzen 3 8300G/GE. Kérjük, vásárlás előtt érdeklődjön a rendszer gyártójánál a funkciók elérhetőségéről.

iii[]A megadott teljesítmény egy speciális, harmadik fél által végzett tesztelésen alapul. A tényleges teljesítmény a modelltől, a specifikációktól és a régiótól függően változhat. Minden modell a rendelkezésre állás függvényében.

FRISS PARALIMPIAI HÍREINK >>>

Tudtad?