The Blessed Madonna még egyszer elhozza a Sziget-élményt Kylie Minogue-gal

Izgalmas hírrel tért vissza az úttörő hírében álló The Blessed Madonna, aki Fred again..-nel közös zenéje, éppen a saját névre keresztelt „Marea (we’ve lost dancing)” óta az egész világ radarjára felkerült. A tehetséges előadó egy olyan életérzést közvetít zenéivel, amely a legtöbb fesztiválozó számára ismerős lehet. Csak hab a tortán, hogy pont az idei Sziget Fesztivál egyik legemlékezetesebb ékkövével, Kylie Minogue-kal eleveníti fel a legszebb, nyári emlékeinket.

Az „Edge Of Saturday Night” ötlete először 2020-ban született a lezárások küszöbén, egy berlini DJ-szett ihlette. A dal csaknem négy évbe telt, mire teljesen kikristályosodott az amerikai producer, The Blessed Madonna számára, Kylie énekhangjával pedig teljesen új életet lehelt a számba. Az is kiderült, hogy ez lesz ráadásul az őszre várható, debütáló albumának, a „Godspeed”-nek a központi eleme.

A duó egy igazi zeneipari szentélyt keresett készülő videóklipjük helyszínéhez, választásuk ezért a legendás Pikes Hotelre esett, ahol a Wham! „Club Tropicana” című klasszikusát is forgatta.

Kylie elmondta a felvétel kapcsán, hogy: „Majdnem 30 év elteltével az ibizai Pikes Hotelben való első tartózkodásom óta valóságos öröm volt újra ellátogatni erre az ikonikus úticélra. Imádtam megosztani ezt a felejthetetlen pillanatot The Blessed Madonnával, és nagyon boldog vagyok, hogy ennek a forró, augusztusi klubkalandnak az izgalmát és energiáját megörökítette az „Edge Of Saturday Night” videóklipje. Nagyon örültem, hogy Marea felkért, hogy legyek része ennek a dalnak, és alig várom, hogy a rajongók hallják.”

A hivatalos videó augusztus 23-án, pénteken 12 órakor érkezik, addig is már élvezhetjük a hosszú hétvégén ezt az igazi, nyári ikonikus darabot, mely a The Blessed Madonna 24 számból álló debütáló nagylemezének, a „Godspeed”-nek legújabb single-jeként landol.

MEGNÉZEM

Tudtad?