„Csak” egy átlagos amerikai nap… Többen meghaltak és megsebesültek egy lövöldözésben Kentucky államban

    Az egyesült államokbeli Kentucky államban négy ember meghalt, hárman pedig megsebesültek egy lövöldözésben szombaton hajnalban egy lakónegyedben, később maga a támadó is életét vesztette.

    A szövetségi állam északi részén fekvő Florence városában a rendőrséget a hajnali órákban riasztották egy családi házhoz fegyveres incidens miatt, ahol négy embert holtan, hármat sebesülten találtak a járőrök.


    A hatósági beszámoló szerint a támadó addigra autóval elmenekült a helyszínről, ám később sikerült nyomára akadni. A rendőrségi üldözést követően az útról lesodródott, és autójával egy árokba csapódott. Amikor a rendőrök a járművet megközelítették a lövöldözőt lőtt sebesülésekkel találták meg, amit a feltételezések szerint önmaga okozott. Súlyos állapotban vitték kórházba, ahol életét vesztette.


    Az erőszakos incidens három sebesültjét súlyos állapotban ápolják a közeli, már Ohio államhoz tartozó Cincinnati klinikáján.


    Az áldozatok és a támadó személyazonosságát, valamint a bűncselekmény részleteit a hatóságok egyelőre nem közölték Kentucky államban.

Tudtad?