Mi legyen a vacsora?

MI LEGYEN A VACSORA? A LAND ROVER DISCOVERY A TÖKÉLETES RECEPT

JAMIE OLIVER MENŐ MOZGÓKONYHÁJÁHOZ

  • A Jaguar Land Rover SVO megépítette Jamie Oliver álomkonyháját
  • A személyre szabott Discovery-ben olyan konyhai szerkentyűk találhatók, mint vajat köpülő kerekek, lassúfőző edény a motorháztető alatt, vagy karfába épített kenyérpirító, csak hogy néhányat említsünk.
  • Az ötödik generációs Land Rover Discovery a tökéletes családi autó, amelyben az Oliver família mind a hét tagja kényelmesen elfér.
  • Jamie Discovery történetének megtekintéséhez kattintson a következő linkre

https://youtu.be/AQAPsswo8GQ

#JamiesDiscovery #LandRover #Discovery #SVO

Egyesült Királyság, 2017. október 5., csütörtök – Jamie Oliver, a közismert szakács és televíziós személyiség a Jaguar Land Rover céggel karöltve megalkotta a tökéletes négykerekű konyhát, ezzel is nyomatékosítva a Land Rover Discovery sokoldalúságát. Jamie személyre szabott családi SUV-ja számos konyhai eszközt rejt magában, például lassúfőző edényt, barbecue sütőt, fagylaltgépet és olívaolaj adagolót, de akár még vajat is köpülhetünk vele vezetés közben.

A Jaguar Land Rover SVO sokat dolgozott azon, hogy a márka régi rajongójának és ügyfelének számító Jamie-vel együtt valóra váltsák a szakács elképzeléseit. Az eredmény igazán egyedi lett – ez az egyetlen olyan Discovery modell, amelyben középkonzolba rejtett kenyérpirítót vagy segédhajtásról forgatott grillezőt találunk. Az autó további ötletes tartozékai között említést érdemel a motor mellé beépített lassúfőző edény, a tésztagép, a gázfőző, valamint a kinyitható étkezőasztal és munkalap. Az autó hátsó oldalablakaiban még egy zöldfűszeres minikert és egy fűszertartó is helyet kapott.

Hatalmas fejtörést okoztam a Land Rovernek, amikor megrendeltem a négykerekű konyhát.” – mondta Jamie Oliver. „Merészet álmodtam és sok kérésem volt, de a végeredmény minden várakozásomat felülmúlta. Igazából nem gondoltam, hogy be tudnak építeni a motor mellé egy lassúfőző edényt, vagy a csomagtartóba egy olívaolaj adagolót, de megcsinálták. Az eredmény egy bámulatos Discovery, pontosan rám és a családomra szabva. Egyszerűen imádjuk. Ez az egyedi alkotás lehetővé teszi, hogy új szintre emeljük a konyhai kalandjainkat.”

Az SVO csapata büszke arra, hogy számukra nincs lehetetlen, ezért örömmel segítettek valóra váltani Jamie ötleteit.

Csapatunk sohasem gondolta volna, hogy egyszer vajköpülő kerekeket kell gyártanunk, ezért remek szórakozás volt Jamie-vel együtt életre kelteni a sztárszakács elképzeléseit.” – mondta David Fairbairn, az SVO egyedi átalakításokért felelős Bespoke részlegének vezetője. „Jamie ezzel a sokoldalú járművel szerette volna a határainkat feszegetni, de a csapat teljes mértékben magáénak tekintette a kihívást.”

A Discovery-vel kaland minden egyes nap, és ez a különleges jármű lehetővé teszi, hogy Jamie és családja bárhol csodálatos ételeket készítsen. A Bespoke csapatot azért hozta létre az SVO, hogy teljes mélységében megérthessük legigényesebb ügyfeleink elvárásait, így járműveiket pontosan az életstílusukhoz alakítva személyre szabhassuk.”

A hétüléses, rendkívül sokoldalú Discovery a maga 2500 literes csomagterével és egy modern család minden elvárását kielégítő, átgondolt tárolási megoldásaival ideális alanynak ígérkezett az átalakításhoz. Van benne elég hely egy egyedi alumínium mosogatóhoz, egy síkképernyős TV-hez és egy kihúzható konyhai munkalaphoz, amely étkező asztalként is funkcionál. A további változtatások között említést érdemel a fűszeres fiók, az egyedi gyártású mozsár és mozsártörő, valamint egy Land Rover grill.

Jamie Food Tube csatornáján háromrészes sorozatban mutatja be az átépítés folyamatát, és azt is, hogyan főz családjának az átalakított Discovery-ben. Az első rész október 5-én 18:00-tól megtekinthető a következő linken: https://www.youtube.com/user/JamieOliver

Funkció

Leírás

Összefoglaló és elhelyezkedés

Lassúfőző edény

4,7 l-es űrtartalom

A motortérben

Élő zöldfűszeres kert

8 fűszernövényre elegendő

Egyedi külső hozzáférés: jobb hátsó ablak

Fűszerállvány

11 fűszertartó

Egyedi külső hozzáférés: bal hátsó ablak

Fűszeres fiók

5 extra, pikáns fűszer

A kicsúsztatható munkalapba beépítve

Olívaolaj- és ecetadagoló

Egyenként 500ml

A csomagtérajtóban elhelyezett, irányjelző karral működtetett adagolók

Lehajtható és kicsúsztatható konyhai munkalap

1,1 m széles és 1,5m magas, 2 gázégő és mosogató

Alumínium váz, bőrborítású burkolat és furnér felület

Kihajtható képernyő

40 colos síkképernyős TV online csatlakozással

A kicsúsztatható munkafelületbe beépítve

HDMI/WiFi/USB bemenet

Só- és borsdaráló

A PRNDL sebességváltó ihlette választások: P = (pepper) Bors, S = Só, N = Nothing (semmi)

Az autó eredeti sebességváltójából készült

Vajköpülő

3 habosító edény, egyenként 5 literes

Kerékre épített alumínium burkolat, ellensúlyozott fix tartály, kerékanyákhoz erősített keverőlapát

Fagylaltgép

1 habosító edény, 5 literes űrtartalom

Kerékre épített alumínium burkolat, ellensúlyozott fix tartály, kerékanyákhoz erősített keverőlapát

Beépített kenyérpirító

kétszeletes

Padlókonzolba épített kenyérpirító

Lekvárkészlet

3 üveg, 1 kés

Lekvárkészlet a klímavezérlés mögött

Grillező és tésztagép

Kihúzva 1,6 méteres

Az autó elejére szerelt tésztagép és grill, a Land Rover jelvény mögött kialakított meghajtással. Akár 3 átlagos csirke vagy 1 pulyka, báránycomb vagy egy kisebb malac sütésére alkalmas.

Dugattyú’ és mozsár– egyedi mozsár és mozsártörő

150 mm magas,
76 mm átmérőjű

Rögzítetlen konyhai felszerelés, alumínium konstrukció és súlyozott mozsártörő

A Land Rover hűtőrácsa által ihletett, egyedi barbecue

Dupla, összecsukható grillrács, amely összecsukható fémasztalra szerelhető

Rögzítetlen konyhai felszerelés grillráccsal, amelyet a Land Rover hűtőrács ihletett. Szabvány 25 literes, átalakított benzineskannába beépítve.