Csúcson a Mikulásfutás

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vasárnap ismét megrendezte a Budapest Sportiroda (BSI) az örömfutásnak is nevezhető 4. Rossmann Mikulásfutást.

Az esemény népszerűsége megkövetelte, hogy ebben az évben már három futamot szerveztek, melyek a Sóház utcából (a Budapesti Corvinus Egyetem és a Vásárcsarnok közötti kis utca) indultak. A futamok előtt a szokásoknak megfelelően Béres Alexandra vezette a bemelegítést a lelkes Mikulásoknak, akik között a “törpicsekek”-től az aggastyánokig minden korosztály képviseltette magát.Alexandra számára különleges volt a nap, hiszen édesapja a 70 születésnapját ünnepelte, természetesen futással. Béres Alexandra a család 26 tagját összegyűjtötte erre az alkalomra, hogy együtt fussanak dr. Béres Györggyel.

A 3018 nevezett futó között (rekordnevezés!) ismert arcok is felbukkantak, ott volt Gelencsér Tímea, a 2016. évi szépségkirálynő és fiaival együtt Marton Adrienn, ételstylist, a Life Tv egyik gasztroműsorának gazdája.Tarnai Dávid operaénekes, dr. Panyik Anita, a Survivor tv show szereplője ( a születésnapja december 6-án, a Mikulások napján! ) és dr. Zacher Gábor toxikológus sem hagyhatták ki ezt a remek hangulatú futást. A BSI által biztosított Mikulásruhákban és fehér szakállal indult futóknak 2,3 kilométert kell megtenniük. A “ritka jelenség”, a Télapó-kigyó nemcsak a résztvevők, de a járókelők, az ünnepi vásárlásaikat intézők számára is látványosságszámba ment.

Adni legalább akkora öröm, mint kapni! – tartja a mondás  A résztvevők elhelyezhették az ajándékaikat a Corvinus Egyetem aulájában felállított óriási puttonyban. A játékokat, iskolaszereket, írószereket az ÁGOTA alapítványon keresztül kapják meg az állami gondozott gyerekek.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .