A Viszkis vonzza a nézőket országszerte

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

A viszkis rablóként elhíresült bűnöző, Ambrus Attila vászonra vitt története iránt országszerte hatalmas az érdeklődés. Vidéken is az átlagosnál nagyobb arányban voltak kíváncsiak a magyar filmre. Budapest után Győrben és Debrecenben adták el a legtöbb jegyet A Viszkis vetítéseire a bemutató óta eltelt 15 napban.

Mindez a számok nyelvére lefordítva azt jelenti, hogy Antal Nimród filmje mostanáig 165.585 embert csábított be a hazai mozikba. Ez az eredmény több mint biztató. Az első két hetes nézőszám jelentések alapján A Viszkis még az eddigi csúcstartót, a Kincsemet is túlszárnyalta.

„A Viszkis is bizonyíték arra, hogy a közönség kíváncsi a jó hazai filmekre, örömmel nézi a mozikban azokat a történeteket, amelyekben magyar színészeket láthat. Nagyszerű érzés azt tapasztalni, hogy az emberek egymásnak ajánlják ezt a filmet, és a Facebookon, emailben érkező visszajelzések alapján óriási diadalnak könyveljük el azt is, hogy olyan nézőket sikerült A Viszkissel visszacsábítani a vásznak elé, akik mostanáig ódzkodtak a magyar filmektől.” – mondta Borka Csilla, A Viszkist forgalmazó InterCom Zrt. filmforgalmazási igazgatója.

Az előfoglalások alapján az előttünk álló hétvégén is sokan keresik fel A Viszkis kedvéért a mozikat, amelyek többsége változatlanul napi emelt előadásszámmal vetíti a filmet.

IC Press

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .