Valószínűleg a Lexus kínálja a világ legkülönlegesebb extráját

Az üzleti siker alapja, hogy jól ismerjük ügyfeleink szokásiat: ezt bizonyította a Lexus, amikor helyi csúcsmodelljéből limitált kiadást készített a közel-keleti piacokra, és ehhez egy különleges extrát is kínál.

Az autóiparban szokás különleges figyelmességekkel, testre szabott extrákkal kedveskedni a vevőknek. Legyen az az ajtóban elrejthető esernyő vagy a könyöklő alatt megbúvó pezsgős készlet, az ügyfelek vélhetően örülni fognak neki – amennyiben valóban nekik szól. Az arab világban speciel egyik sem tűnik szerencsés figyelmességnek, de a Lexus tudta, hogy mivel tud kedveskedni hűséges ügyfeleinek…

Az Egyesült Arab Emírségekben most bevezetett LX 570 Signature az Európában nem kapható luxusterepjáró ki szériás limitált kiadása. A 5.7 literes, nyolchengeres benzinmotorral szerelt, ötméteres szabadidőjármű a márka első számú modellje a piacon, és a Lexus most exkluzív extrákkal köszöni meg ügyfelei hűségét.

A 362 lóerős óriás megkapta például a márka új generációs, míves kidolgozású hűtőmaszkját – az LS orrát is díszítő, térbeli rácsháló meglehetősen impozánsan néz ki a 191 centi magas autó hatalmas homlokzatán; mellette sokkal modernebbnek hat a 2015-ben megújult modell háromlencsés LED fényszórója. A képet egyedi első kötény, hátsó diffúzor, sportos hangolású adaptív lengéscsillapító és új keréktárcsák teszik teljessé – vagy legalábbis majdnem teljessé. A vezetőtámogató és szórakoztató opciókkal bőségesen felszerelt, homokszín vagy sötét rózsa árnyalatban rendelhető limitált modell 90 ezer dirhamos (körülbelül 6,45 millió forint) felárában ugyanis egy valóban exkluzív tétel is benne foglaltatik: egy Lexus logóval ellátott imaszőnyeg.

Fotók: Lexus