Magneoton New Music Friday – 2017.10.13

Péntek 13-a mindenképpen kiemelt nap – vagy hatalmas szerencsétlenségek, vagy elképesztő szerencse történik ma velünk. Bízzunk az utóbbiban az alábbi 3 elektro megjelenéssel!

  1. Alok & Mathieu Koss: Big Jet Plane

Szeptember egyik nagy híre volt, hogy a dance-mogul Spinning Records-ot sikerült felvásárolnia a Warner Music Group-nak. Az együttműködés előfutára az Alok & Mathieu Koss által alkotott koprodukció, a „Big Jet Plane”. A szám eredeti verzióját az indie-testvérpár, Angus & Julia Stone írta, a mostani változat egy pörgő bulidalt varázsolt az elvont álomból.  A big jet plane elindult.

2      Disciples: Jealousy

A brit trió egy újabb számot ad ki az előző, nagysikerű „On My Mind” daluk után. A „Jealousy” hamisítatlan hangzásvilágát ezúttal is a ritmusos bassline, a zseniális hook határozzák meg, melyek összessége nem lehetne teljes (a Disciples tag) Nathan Duvall magával ragadó vokálszekciója nélkül.

  1.      Cheat Codes: Feels Great

A többszörös platinalemezes elektronikus zenei trió előző, népszerű „No Promises” sikere után újabb fülbemászó hittel tér vissza. A „Feels Great” kollaborátora a trap-király Fetty Wap, a végeredmény egy pozitivitással csordultig teli szám.

Az őrületes kollaboráció nem a véletlen műve: a két előadó mögött egy kiadó és egy közös texasi koncert áll. „Az, hogy Fetty csatlakozott a dalhoz, hab volt a tortán. Ez a csávó megállás nélkül vigyorog, szóval amikor elkészült az első demó, azonnal rá gondoltunk!” – mondta a trió.

További újdonságért kövessétek az alábbi lejátszási listát: http://spoti.fi/2xHb0ZO

 

Hazai forgalmazó: Magneoton / Warner Music