Thermaltake, Razer, TEAMGROUP, ViewSonic együttműködés

A Thermaltake bejelentette partnerségét a Razer, a TEAMGROUP és a ViewSonic vállalatokkal a TT RGB PLUS vezérléssel kapcsolatban.

A Thermaltake, a PC DIY, a folyadékhűtő rendszerek, és a gamer kiegészítők szakértője, bejelentette, hogy három új partnerrel – a Razer Inc., a TEAMGROUP Inc. és a ViewSonic Corp. – kötött megállapodást a jól ismert és szabadalmaztatott RGB világítási technológiával, a TT RGB PLUS szoftverrel kapcsolatban.

A TT RGB PLUS ökoszisztémáját a ViewSonic legújabb gaming monitorai (ELITE XG240R és XG350R-C) és a TEAMGROUP T-FORCE családjának öt tagjával bővítik ki (XCALIBAR RGB DDR4, DELTA RGB DDR4, NIGHT HAWK RGB DDR4, DELTA RGB SSD és DELTA S RGB SSD), amely megfelel a TT RGB PLUS elvárásainak, így lehetővé teszik a testreszabható RGB megvilágítási módokat; időközben a Thermaltake TT RGB PLUS termékek (ház, tápegység, hűtő, játékfelszerelések és kiegészítők) már a Razer Chroma-val is együttműködnek. A TT RGB PLUS-t és a Razer Synapse 3-at telepítő felhasználók szinkronizált játék- és RGB fényhatásokat érhetnek el a TT RGB PLUS folyadékhűtő rendszerükkel és a gaming kiegészítőkkel. A TT RGB PLUS szoftver, a már meglévő partnerével, az Amazon Alexa-val és a három új márkával, a Razer-rel, a TEAMGROUP-pal és a ViewSonic-kal, számos új lehetőséget kínál a kiegészítőket illetően és a játékélményt egy következő szintre emeli!

MI A TT RGB PLUS ÖKOSZISZTÉMA?
A TT RGB PLUS ökoszisztéma egy intelligens világítási rendszer a PC-k számára, amely ötvözi a legfejlettebb vezérelhető LED világítást a Thermaltake szabadalmaztatott TT RGB PLUS szoftverével. A TT RGB PLUS ökoszisztéma szinte korlátlan lehetőségeket kínál a színekkel, a játékokkal, a zenékkel, a CPU-hőmérséklettel vagy más TT RGB PLUS-termékek szinkronizálásával, beleértve az ventilátorokat, CPU / VGA vízblokkokat, AIO CPU hűtőket, PSU-kat, LED-eket, gaming billentyűzeteket, fejhallgatókat, egereket és egérpadokat egyaránt. A szabadalmaztatott szoftver lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megváltoztassák a fénymódokat, a színeket, a sebességet, a fényerőt, a ventilátor sebességét és még az AI hangvezérlést is támogatják az iOS / Android eszközökön és az Amazon Alexa intelligens hangszórón. További információ: http://ttrgbplus.thermaltake.com/

Thermaltake – „A tökéletes felhasználói élmény”
A Thermaltake mindig „Tökéletes felhasználói élményt nyújt”. A Thermaltake és a ViewSonic, a TEAMGROUP, illetve a Razer közötti partnerség biztosan még kiválóbb felhasználói élményt kínál a gamerek számára. A rajongók több lehetőséget, rugalmasságot érezhetnek a játék és az RGB világítás testreszabásának és szinkronizálásának kényelmével.