Te is benne vagy? Megérkezett a Sziget aftermovie

Nagy vízválasztó volt az idei év a Sziget történetében. A 2023-ra tervezett fejlesztések, a megújuló kényelmi szolgáltatások és az egyedi programfelhozatal és látványvilág miatti visszajelzések igazolták, hogy a Szabadság Szigete továbbra is kihagyhatatlan élmény. Ezt újra átélhetjük a most nyilvánosságra hozott aftermovie segítségével és a hamarosan induló újabb jegyakcióban be is biztosíthatjuk magunkat a jövő évi Szigetre, ami jeles alkalom, ugyanis a 30. lesz a kezdetektől számolva.

Idén sikerült egy nagyot lépve, a vendégélmény fokozásával újraértelmezni a Sziget életérzést úgy, hogy a fesztivál sokszínű programkínálata is formálódott a hazai és egyre bővülő nemzetközi közönség igényeihez ” – összegezte Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a 2023-as Szigetet. A főszervező elárulta, hogy már az első Super Early Bird alkalmával, a fesztivált követő 48 órás jegyidőszakban is óriási volt az érdeklődés a jövő évi Szigetre, több mint kétszer annyi bérletet váltottak már meg, mint a 2022-es Sziget hasonló időszakában. „Az idei Szigettel egy új időszámítás indult a fesztivál történetében, nagy újításokkal minden téren, és a mostani fokozott várakozás ezt látszik visszaigazolni ” – mondta Kádár. „Soha nem volt még ilyen korán, ekkora érdeklődés a Szigetre” – tette hozzá a főszervező. A 2024-re tervezett, kiadható bérletek közel fele tehát már pár nappal az idei fesztivál után elfogyott, de a szervezők október 26-tól egy újabb kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosítanak azoknak, akik lemaradtak az augusztusi akcióról, ezúttal is 48 órán keresztül.

Az idei Szigetre nem csupán a látogatók emlékezhetnek vissza örömmel, a fellépők közt is többen dicsérték a fesztivált, a nagyszínpados olasz Lazza ennek hangot is adott a la Republica kérdéseire válaszolva. Mint elmondta, kíváncsian, de némi feszültséggel várta a fellépését, hisz’ nem ismerte a Sziget közönségét.  „…a szervezés tökéletes volt, olyan, amiről Olaszországban csak álmodhatunk. Minden rendben ment, délután léptem fel, mégis óriási közönség előtt ” – nyilatkozta Szigetes koncertjéről az olasz rapper.

A most közzétett aftermovie-t nézve újra átélhetjük a Sziget feelinget, a hat napot összegyúrva hét percben, és akár már készülhetünk a 2024-es Szigetre, ami a 1993-as kezdetektől számítva immár 30. alkalommal vonz majd minket a Szabadság Szigetére, augusztus 7-12 között. A jegyakcióval kapcsolatban pedig érdemes követni a fesztivál social felületeit és Sziget weboldalát.