Swift 5, Spin 5 és Switch 7 Black Edition

Az Acer új ultravékony és átalakítható eszközöket mutatott be 

Az Acer ma kibővítette népszerű, ultravékony és átalakítható Windows 10 eszközei skáláját. Bemutatták az újgenerációs Swift, Spin, és Switch modelleket. Nyolcadik generációs Intel Core processzorokkal, még biztonságosabb biometriával felszerelt eszközök ezek, amelyek révén garantált a felhőtlen szórakozás, vagy akár a professzionális munkavégzés. A megújulás új stílust és dizájnt is hozott.

“Az Acer mindig arra törekszik, hogy elhozhassa a legújabb technológiát a notebookok terén, úgy, hogy az embereknek megadja a személyes számítógépes felhasználás maximumát” – mondta Jerry Kao, az Acer IT termék üzletágának elnöke. Hozzátette: “Legyen szó akár munkáról, játékról, vagy alkotásról, az irodában, vagy menet közben – az Acer garantálja, hogy olyan terméket ajánl e tevékenységekhez, amelyek elengedhetetlenek egy modern felhasználó számára.”

“Egy PC 8. generációs Intel Core processzorral egyet jelent az elképesztő teljesítménnyel és élménnyel” – mondta Chris Walker, az Intel vezető embere. “Az Acer új ultraslim PC lineupja kimondottan egyedi, dinamikus dizájnjuk van, ideálisak a kompromisszumok nélküli szórakoztatáshoz. Ráadásul hihetetlen, 40 százalékos többletet is előcsalogathatunk (boost) az átlaghoz képest” – tette hozzá.

“Az Acer Swift, Spin és Switch új generációs notebookok teljes körű funkcionalitással és mobilitással rendelkeznek, mindehhez a Windows 10 teljesítménye elengedhetetlen” – vélekedett Peter Han, a Microsoft egyik vezetője. “Könnyed, kecses és erőteljes: ezek a notebookok három nagyszerű opciót kínálnak mindenkinek, aki produktivitás, szórakoztatás céljából használja a számítógépét otthon, az irodában, vagy menet közben.

Switch 7 Black Edition – a világ első ventillátor nélküli 2 az 1-ben notebookja, masszív grafikával

Az úttörő szerepet betöltő Acer Swift 7 Black Edition a világ első ventillátor nélküli, innovatív Dual Liquid Loop technológiát hordozó 2 az 1-ben notebookja, amely kimondottan erős grafikus képességekkel lett felvértezve. Erőteljes, 8. generációs Intel Core i7 processzorral, valamint NVIDIA GeForce MX150 grafikával szerelik ezeket az eszközöket, így ideális tars lehet az intenzív feladatvégzésnél, kreatív produktivitásnál, vagy épp tartalom streamelésnél. Mobilitásra lett tervezve az új Acer Switch 7 Black Edition, amely rendkívül sokoldalú – a súlya mindössze 1.15 kg. A kecses külsőhöz robusztus alumínium tokozás társul.

A Switch 7 Black Edition-nél alkalmazták először az Acer AutoStand-et, amely egy egyedi, szabadalmaztatott támaszték és akár egykezes használat esetén is remekül használható több funkcióval.

Nagy, 13.5 colos IPS kijelzője 2256×1504 képpontos felbontásra képes. A Switch 7 Black Edition remek, éles, színtelt képmegjelenítést produkál, széles látószögű betekintéssel. A legfrissebb Switch fel lett szerelve egy, a Wacom EMR által szállított stylus-szal, amely nyomásérzékeny, és rendkívül precíz munkavégzésre képes.

A Switch 7 Black Edition támogatja a Windows Hello-t, a fejlett, optikai ujjlenyomat-olvasó szenzor POA-képes. Ez azt jelenti, hogy egyetlen ujjlenyomat érzékelés elég ahhoz, hogy belépjünk aktuális Windows accountunkba.

Swift 5 – extrém hordozhatóság kompromisszumoktól mentesen

Az új Swift 5 olyan felhasználóknak lett tervezve, akik tökéletes hordozhatóságra vágynak, mellé erős teljesítményt, és stílusos külsőt is szeretnének. Az elegáns kialakítás kevesebb, mint 1 kilogrammot nyom, így olyanoknak ideális, akik folyamatosan utaznak. Ultravékony magnézium-alumínium ötvözete nem csak szép és elegáns, de rendkívül strapabíró is.

A termék a legújabb, 8. generációs Intel Core processzorokkal lett felszerelve. Kivételesen gyors és rugalmas, 8 órás akkumulátor üzemidővel. A telepített Windows 10 és a 2×2 802.11ac vezetéknélküli kapcsolat lehetővé teszi, hogy gyors és hatékony legyen a munkavégzés, akár úgy, hogy egész nap úton vagyunk. Még éjszaka is, hiszen rendelkezésre áll a nagyszerű háttérvilágításos billentyűzet.

Az interaktív multitouch FHD IPS érintőképernyő és a kecses dizájn maximalizálja az audiovizuális élményt. Az Acer TrueHarmony Dolby Audio-val igazi prémium technológia, ami garantálja az erőteljes és tiszta hangzást, míg a Skype for Business remekbeszabott, tiszta és lagmentes videókonferenciákat teszt lehetővé.

Spin 5

Pillekönnyű, hordozható, fémes kialakítás: a Spin 5 igazán stílustudatos eszköz professzionális felhasználóknak; igazi útközben használatos eszköz, ugyanakkor bármilyen felhasználásra és munkavégzéshez ajánlott. Az eszköz sokoldalú, átalakítható, így a felhasználók megtalálják számításaikat laptop, tablet, kijelző és a sátor mód tekintetében.

Egyszerűen hordozható a Spin 5, a 13 colos modell például mindössze 1.5 kg és 15.9 mm vékony, a 15 colos modell valamivel több, mint 2 kg, és 17.9 mm vékony. Míg az eszköz kifejezetten a hordozhatóság jegyében lett tervezve, a teljesítménye nem hétköznapi: 8. generációs Intel Core processzorokkal, akár 16 GB DDR4 memóriával, akár 13 óra akkumulátor üzemidővel, valamint meggyőző NVIDIA GeForce GTX 1050 grafikus kártyával lett felvértezve. Mindezek teszik a Spin 5-öt kreatívvá produktivitás terén – például grafikus tervezés, video vágás esetében. Prémium szórakoztatórendszer is egyben, éles, tiszta képpel, életszerű színkeveréssel, full HD-ban.

Mindkettő, 13 és 15 colos modell kompatibilis az opcionális Acer Active Stylus-szal. Hihetetlen precizitással végezhető így a munka, továbbfejlesztett használhatóság a Windows operációs rendszerrel (Windows Ink). Az Acer egyedi fejlesztésű ExoAmp antennája stabil vezetéknélüli jelet fogad, a tokozás pedig elegáns, fémes jelleggel kecsegtet.

Az Acer TrueHarmony prémium technológia a Spin 5-ben is megtalálható, két előlapi hangszóróval kiegészítve. A termék kristálytiszta hangzást képes előállítani, ehhez utánozhatatlan audioélmény társul. A Skype for Business használatával további lehetőségek nyílnak meg, a Cortana által támogatott hangazonosítás 4 méterről képes azonosítani a felhasználót. A rendszer kézmentes használatot garantál, de még akár az aktuális időjárást és forgalmi helyzetet is ellenőrizhetjük ilyen módon.

Az Acerről

1976-os alapítása óta az Acer az egyik világelső IT cég, mára több, mint 160 országban világszerte. Az Acer folyamatosan arra törekszik, hogy a jövőben egy olyan hardver, szoftver és ezekhez köthető szolgáltatás-központú egységet hozzon létre, melyek új lehetőségeket nyitnak a vásárlók és a vállalatok számára is egyaránt. Kezdve a szolgáltatásközpontú technológiáktól, folytatva az IOT (Internet of Things) vonalon, egészen a gaming és a VR szegmensig bezárólag – az Acer több, mint 7 ezer alkalmazottal kötelezi el magát a kutatás, a dizájn, a marketing, a sales, a terméktámogatás, valamint a különböző irányú megoldások terén a végfelhasználók és a technológia egységesítése közt. Kérjük, látogasson el a www.acer.com oldalra még több információért.

© 2017 Acer Inc. Minden jog fenntartva. Az Acer és az Acer logo bejegyzett márkanevek az Acer Inc. által. Minden egyéb kapcsolódó márkanév a cég kizárólagos tulajdonát képezi. Minden ajánlat előzetes értesítés nélkül változhat. A listázott árak a gyártó által meghatározott ajánlott fogyasztói árak, melyek változhatnak országtól függően.