Robotkutyához fejlesztett hámot a világhírű magyar márka

A JULIUS-K9® Európa vezető kutyahámgyártója perszonalizálható hordozóhámot fejlesztett az Unitree Robotics egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Go2 robotkutyáihoz. A dizájn díjas, magas minőségű termékeiről világszerte ismert cég első robotikai kiegészítője a tulajdonos egyéni preferenciái szerint feliratozható.

JULIUS-K9® bemutatta legújabb termékét, egy korszerű kutyahámot, amelyet kifejezetten robotkutyák számára terveztek. Az JULIUS-K9® IDC Go2 ergonomikus kialakítású hordozóhám tökéletesen illeszkedik az Unitree Robotics Go2 modelljéhez, és minimálisra csökkenti a robot ízületeinek és érzékelőinek a hordozás során történő sérülésének veszélyét. A kiváló minőségű, tartós anyagokból készült heveder ellenáll a mindennapi használat igénybevételének, élénk színei javítják a láthatóságot gyenge fényviszonyok esetén is. A hordozóhámon található tépőzáras címke a tulajdonos egyéni preferenciái szerint feliratozható, illetve cserélhető.


A Unitree Robotics vezető szerepet tölt be mind a professzionális, mind a fogyasztói felhasználású bionikus robotok területén, és az első cég, amely nyilvánosan értékesít ipari kategóriájú négylábú, és rövidesen humanoid robotokat is.  A cég két évvel ezelőtt mutatta be első tömeggyártású négylábú bionikus robot platformjait, amelyek új szegmenst hoztak létre a robotikai piacon és azóta világszerte órási sikereket értek el. Termékeit olyan cégek és szervezetek használják, mint a Google, a Facebook, az Amazon, vagy az Nvidia, de showműsorokban, szórakoztató produkciókban, koncerteken, valamint magyarországi egyetemek robotikai laboratóriumaiban is gyakran feltűnnek.


A Unitree termékek 2023 eleje óta kaphatók és bérelhetők a közép-európai régióban, valamint tavaly év végén került kereskedelmi forgalomban a vállalat négylábú robotjának második generációja is. A Unitree Go2 amellett, hogy olyan környezetekben végezhet mentési, kutatási vagy felügyeleti munkát, ahol az élő erő bevetése veszélyes lenne, formája és felépítése miatt nagyon hasonlít kedvenc háziállatunkra. A Unitree még idén elkezdi első univerzális, tömeggyártásba kerülő emberszabású robotjának értékesítését is. Az Unitree G1 humanoid könnyedén megbirkózik az olyan feladatokkal is, mint egy üdítős üveg kinyitása, a diótörés, a nehéz tárgyak szállítása, vagy a forrasztás” – mondta el Körömi János, az Unitree termékek márkaképviselete, az Infuze Robotics ügyvezetője.


A JULIUS-K9® Európa vezető kutyahámgyártója. A cég kiváló minőségű, innovatív hámokat, pórázokat és kiegészítőket gyárt városi és sportosan aktív használatra, a világ 21 országában rendelkezik márkaképviselettel. A vállalat vezetője Sebő Gyula innovációs díjakkal kitüntetett feltaláló, a Julius-K9® márka alapítója, cégvezető, állatvédő aktivista.


Az innováció iránti nyitottság, a prémium minőségre való törekvés és a környezettudatosság alapvető értékek a JULIUS-K9® márka számára. Termékeink fejlesztése során természetesen elsősorban az állatok jólétével kapcsolatos innovációk megvalósítása a célunk, de az európai alapanyagokból, európai munkaerővel megvalósuló, magas minőségű gyártás lehetővé teszi, hogy a robotkutya-tulajdonosok számára is magas minőségű, biztonságot és kényelmes termékeket állítsunk elő. Így született meg a perszonalizálható Julius-K9® IDC Go2 hordozóhám” -mondta  el Sebő Gyula, a JULIUS-K9® vezérigazgatója.


A két cég együttműködése nyomán most minden újonnan megvásárolt Unitree Go2 mellé ajándék JULIUS-K9® IDC Go2 termék jár.