Ősszel hazánkba is ellátogat a KALEO

A többszörös platinalemezes, Grammy-díjra jelölt izlandi rockzenekar, a KALEO megosztotta lemezcímadó dalát, a „Rock N Roller”-t. Ez egy igazi közönségkedvenc darab, nagy eséllyel ősszel hazánkban is felcsendül majd, hiszen számtalan koncerten adta már elő a formáció a ráadásban. Ennek sikerére felbuzdulva osztja meg az együttes az improvizatív elemekkel átszőtt klasszikust most a rajongók számára szerte a világon.

A „Rock N Roller”-ről a KALEO frontembere, JJ Julius Sonja elmondta: „A KALEO korai időszakában írtam. Azonnal elkezdtük játszani, és azóta is előadjuk a szettjeinkben, általában az utolsó dalként. Amikor stúdióba vonultunk az érkező albumunk miatt, mindannyian úgy döntöttünk, hogy ideje felvenni a szám megfelelő verzióját, és végre kiadni a világnak.”

A „Rock N Roller” a zenekar legutóbbi, „Lonely Cowboy” című single-jét követi, amelyhez egy lenyűgöző performansz-videó is társult, helyszínként pedig a római történelmi Colosseum. Az lágyan pengetős akusztikus szám a csapat első, új eredeti zenéje volt három év után.

Aki pedig esetleg a dal hallatán sem tudná elképzelni, mi várható majd az MVM Dome-ban 2024. november 25-én, tökéletes példaként szolgál a „Rock N Roller”-hez tartozó, új vizuál.

MEGNÉZEM