Pacific PR22-D5 Plus

A Thermaltake bejelenti a Pacific PR22-D5 Plus kiegyenlítőtartály és vízpumpa kombóját, szoftveresenHorgony vezérelt, 16.8 millió színű tetővel

A legjobb teljesítményt és stílust adja a vízhűtéssel szerelt gépnek  

A Thermaltake, a PC hűtés specialistája, örömmel mutatja be a legújabb fejlesztését a Pacific PR22-D5 Plus kiegyenlítőtartállyal egybe szerelt vízpumpáját. A kombinált egység magas minőségű 300ml-es tartályból és beépített D5 vízpumpából áll, mely szoftveresen menedzselt, 16.8 millió színű LED fedelet kapott. A Pacific PR22-D5 Plus alkatrészei POM és PMMA műanyagokból készültek, amely elviseli az akár 99 PSI nyomást is, valamint a pumpa 1135L/óra vízforgató kapacitásával kivételes teljesítményt és páratlan megbízhatóságot nyújt. Továbbá a LED fedél 12 programozható LED diódáját a Riing Plus RGB szoftverrel irányíthatjuk. A szoftver funkciói között megtalálható a ventilátorok teljesítményét és a processzor felügyeletét is támogató opciók. Több fajta elhelyezhetőségével, a tökéletes választás a moddereknek, számítógép építőknek. A Thermaltake Pacific PR22-D5 Plus már elérhető a TT Premium webshopban. A termék elérhetősége és ára régiónként változhat!

A Thermaltake Pacific PR22-D5 Plus termékkel kapcsolatos további információkért, kérjük látogasd meg az alábbi weboldalt:

http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00003126