Ne legyél pronyó! Nehogy kihagyd! Magyar Borok Bálja az ország vezető borászataival

Ötfogásos menüsorral, neves pincészetek boraival várja a vendégeket szombaton a Corinthia Hotel Budapestben a 14. Magyar Borok Bálja. 

    A borbál vezető sommelier-je ebben az évben Szik Mátyás örökös magyar bajnok sommelier, aki a vacsora borsorát olyan bortípusokra építette, amelyek meghatározzák a hazai kínálatot: szerepel benne tradicionális készítésű pezsgő, olaszrizling, furmint, kékfrankos, bordói stílusú vörösbor, végül tokaji aszú. Ezúttal hat borvidék top tételei mutatkozhatnak be, a Szepsy, a Barta, a Bock, a Figula, a Garamvölgyi, a Dúzsi és a Koch pincészet egy-egy kiváló borán keresztül – írták a szervezők az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

    Az amuse bouche-ért (üdvözlő falatok) a Caviar & Bull séfje, Marvin Gauci felel; a hideg és meleg előételt, valamint a két főételt pedig …