Létrejött a „Simple Univerzum”

Decemberre ismét nagy újítással készült az OTP Mobil

Idén decembertől az OTP Mobil átjárást biztosít két terméke, a Simple alkalmazás és a SimplePay online fizetési platform között. A fejlesztés eredményeként az app közel 400 000 felhasználója könnyedén fizethet több ezer webshopban. A legújabb fejlesztéssel a vállalat célja egy olyan fizetési rendszer biztosítása a digitális térben értékesítő cégek számára, ami egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi a fizetési folyamatot a vásárlók számára.

Nem sokkal azután, hogy a mobilfizetés mindenki számára elérhetővé vált a Simple alkalmazáson keresztül, az OTP Mobil újabb lépést tett annak érdekében, hogy még kényelmesebbé tegye a vásárlást. Mostantól, ha a felhasználó Simple fiókot hoz létre az alkalmazásban vagy a weboldalon, azzal lehetővé válik számára, hogy minden olyan webáruházban pillanatok alatt fizethessen, ahol a SimplePay online fizetési megoldása is elérhető. A Simple fiók létrehozását az online fizetési folyamat közben is elvégezheti az ügyfél, amennyiben ezt korábban még nem tette meg.

A két termékünk közötti átjárás biztosításával az volt az elsődleges célunk, hogy gyorsabbá tegyük a Simple felhasználók számára a fizetést azokon a felületeken, ahol a SimplePay fizetési rendszere is megtalálható. Ez jelen pillanatban több mint 3000 webáruházat jelent, a partnerek száma azonban folyamatosan növekszik, hiszen egyre több kis-, közepes- és nagyvállalat ismeri fel a SimplePay megoldásaiban rejlő lehetőségeket. A mostani megoldásunkkal sikerült létrehozni a Simple univerzumot, ahol a vásárlók gyorsan, biztonságosan és kényelmesen tudnak fizetni, a webshopok pedig kevesebb potenciális vásárlót veszítenek el a fizetési szakaszban” – emelte ki dr. Al-Absi Gáber Seif, az OTP Mobil ügyvezető-helyettese.

A legújabb fejlesztés kölcsönösen előnyös a fogyasztóknak és a kereskedőknek. A Simple alkalmazás felhasználói számára még egyszerűbbé válik az online fizetési folyamat. Ez azt jelenti, hogy a Simple fiókban regisztrált bankkártya a SimplePay felületén egy egyszerű azonosítás után elérhető és a vásárló már tud is fizetni a korábban elmentett kártyájával, nem kell a kártya adatait újra megadnia.

A kereskedők is jól járnak, hiszen a Simple alkalmazás teljes regisztrált felhasználói bázisával, közel 400 000 potenciális vásárlóval bővíthetik vevőkörüket. Ráadásul az átálláshoz nincs szükség fejlesztésre, így nincs szükség újabb adminisztrációra, és nem jár járulékos költségekkel sem. A SimplePay online fizetési rendszer bevezetése óta közel 44 milliárd forint értékű forgalmat bonyolítottak le rajta keresztül. A szolgáltatás sikerét bizonyítja, hogy indulása óta több mint 4,5 millió tranzakciót kezeltsikeresen. Amellett, hogy például a jegyértékesítők, biztosítók, e-kereskedők, taxitársaságok, fizetési rendszerét biztosítja, vending automatás vásárlásokhoz speciális POS terminálokat is kínál a vállalat az ország közel 2000 helyszínén, ahol NFC-s és applikációs fizetés is elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .