Laktató finomság

A kiváló minőségű, tápláló tejtermékeiről ismert Millitől nem szokatlan, hogy különleges finomságokkal lepi meg rajongóit. Ezúttal két nagy kedvencet, a tejberizst és a krémtúrót hozta össze egy kényeztető, ugyanakkor laktató desszertben. A fahéjas és vaníliás ízben piacra kerülő Milli rizses krémtúró akár ebéd utáni édességként, de tízóraira vagy uzsonnára is jó választás lehet.

A hazai tejtermék-piac kiemelkedő képviselője a Milli. Ízletes, friss hazai tejből készült tejdesszertjeit, például a ma már klasszikusnak számító vaníliás krémtúrót sokan régóta kedvelik.

A márka nagy hangsúlyt fektet a fogyasztók véleményére, így rendszeresen végez körükben felméréseket. A főétkezések közötti nassolásról szóló kutatás eredményéből egyértelműen kiderült, a legtöbbünknek az okoz dilemmát, hogy kényeztető finomságot válasszunk-e, amelyek gyakran nem elég laktatóak, vagy inkább olyasmit, ami jobban eltelít. A Milli újdonsága erre kínál megoldást, hiszen a rizzsel gazdagított hagyományos krémtúró egyszerre finom és laktatóbb is, mint a sima változatok. Az új típusú tejdesszertek, a rizses krémtúrók vaníliás és fahéjas változatban lesznek kaphatóak.

Különösen fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket vigyünk piacra, amelyek valóban a vásárlóink igényeit elégítik ki. Ebben az újdonságban a krémtúró édes krémessége vegyül a tápláló rizzsel, így alkalmas akár egy kisétkezésre is, ráadásul a két különböző textúra, a lágy krémtúró és a rizsszemek keveredése még tovább fokozza az ízélményt. Arra is nagyon odafigyeltünk, hogy az ízesítésül szolgáló fahéj minőségi legyen, a másik változat pedig valódi vaníliával készüljön. Olyan desszertet szeretnénk a fogyasztóknak kínálni, ami semmilyen szempontból nem hagy hiányérzetet bennük, és aközött sem kell választaniuk, hogy finomat vagy inkább laktatót egyenek-e” – mondta el Pataki Ágnes, a Milli márkamenedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .