Kenj egy szelet segítséget

A Budapest Bike Maffia egyedülálló kezdeményezését, a Vitaminkommandót támogatja a Vénusz. Az együttműködés keretein belül a vállalat egy hónapra elegendő Vénusz Omega DHA kenőmargarint biztosít az egyesület számára, akik heti két alkalommal élelmiszer-, valamint tárgyi adományokat juttatnak el hajléktalan emberek számára.

Budapesten kb. 8-10 000 hajléktalan ember él, akik nem jutnak rendszeresen ételhez. A Budapest Bike Maffia által elindított Vitaminkommandó azzal a céllal jött lére, hogy rendszeresen minél nagyobb mennyiségben tudjon ételt, illetve az utcán élő hajléktalan emberek számára nélkülözhetetlen adományokat biztosítani. A Vitaminkommandó adományokból és a Budapest Bike Maffia önkénteseinek fáradhatatlan munkájának köszönhetően valósulhat meg évek óta hetente két alkalommal.

A Vitaminkommandó a Budapest Bike Maffia állandó akciója, aminek a jócselekedeten kívül hatalmas közösségépítő hatása is van. A kezdeményezés népszerűsége folyamatosan nő és a magyar segítők mellett egyre több külföldi is csatlakozik hozzánk. Heti két alkalommal állítunk össze kb. 300 adag ételcsomagot, amiket az önkéntesek biciklivel visznek ki a hajléktalan embereknek a város számtalan pontjára. A rendszeres látogatásainkkal az adomány átadásain túl, célunk, hogy foglalkozzunk a hajléktalan emberek lelkével is, mert sokszor nincs kihez szólniuk. A téli időszakban küldetésünknek érezzük, hogy az ételadományokon kívül olyan eszközöket is vigyünk az utcán élőknek, amik a túlélésüket segítik, mint például takarók, kabátok. Mindig nagy örömmel fogadjuk, amikor egy olyan ismert márka áll a kezdeményezésünk mellé, mint a Vénusz. Az általuk biztosított termékadomány biztosítja a decemberi hónapban felhasznált margarin szükségleteinket” – nyilatkozta Havasi Zoltán a Budapest Bike Maffia elnöke.

Bízunk abban, hogy Vénusz Omega DHA kenőmargarinunkkal hozzájárulhatunk a Budapest Bike Maffia munkájának a támogatásához. Egy olyan kenőmargarint választottunk az egyesület számára, amely ellenőrzött termesztésből származó tengeri algából nyert olajat is tartalmaz, amely a DHA és EPA közvetlen és természetes forrása*. Emellett a szervezet számára fontos A- és D–vitamintartalmának köszönhetően hozzájárulhat a hajléktalan emberek szervezetének erősítéséhez a nagy hidegben. Reményeink szerint a Budapest Bike Maffiával jövőre is folytatódik az együttműködésünk és közös erővel még több rászorulónak tudunk élelmiszert biztosítani” – tette hozzá Najdenova Anna, Élelmiszer-üzletág igazgató.

*A termékkel kapcsolatos további információ: http://www.venusz.hu/termekek

A Budapest Bike Maffia csapata folyamatosan várja az adományokat és a felajánlásokat, hogy hogyan lehet nekik segíteni látogasson el honlapjukra vagy a Vitaminkommandó Facebook oldalára.