Skip to content

Mi az a blogger?

A kontrollcé kontrollvé még nem tesz senkivé

  • Home
  • Cool Tour
  • Kütyütroll
  • Egész segg
  • Troll’s
  • Mi 1 más
  • Az MTIblogger (is)
  • FAKE NEWS
  • Toggle search form

Habbal vagy hab nélkül?

Posted on 2017.07.22. By blogger Nincs hozzászólás a(z) Habbal vagy hab nélkül? bejegyzéshez

A Pilsner Urquell minőség programjának köszönhetően világszerte képzi a csaposokat és vendéglátósokat, hogy a nagy gondossággal elkészített sör mindig úgy kerüljön a korsókba, hogy annak minősége és íze épp olyan legyen, mint Csehországban. Idén először, két magyar Pilsner Urquell nagykövettel bővült a csapoló mesterek száma világszerte. Küldetésük, hogy Plzeňben megszerzett tudásukat felhasználva mindig tökéletesen csapolt Pilsner Urquell kerüljön a korsókba Magyarországon is.

A csütörtök esti Pilsner Urquell nagykövet avató bulin az Anker’t-ben megismerkedhettünk Polgár Istvánnal és Wendler Kristóffal, a Pilsner Urquell magyar nagyköveteivel, akik hosszútávon Magyarország sörkultúráját szeretnék gazdagítani azzal, hogy továbbadják itthon a Plzeňben tanultakat. „A minőség program lényege, hogy megtaláljuk azokat a vendéglátó egységeket Magyarországon, akik nyitottak a cseh sörtradíciók megismerésére, szeretnének hozzájárulni a magyar sörkultúra fejlődéséhez illetve elkötelezettek a Pilsner Urquell márka iránt. Mi, a két nagykövet segítségével minden lehetőséget megadunk ezeknek a helyeknek a fejlődésre. Átadjuk nekik a Plzeňi elméleti és gyakorlati tudást is, melynek köszönhetően a fogyasztó a lehető legmagasabb minőségű Pilsnert ihatja a korsójából.” – mondta el Szabados Gábor, a Pilsner Urquell márkamenedzsere.

„Arra törekszünk, hogy minél több partnerünk magáévá tegye a Pilsner Urquell hitvallását, miszerint ’A sörfőző mester megfőzi a sört, a csapos pedig elkészíti.’ A minőség program keretében felkeressük a kiválasztott helyeket és megosztjuk azokat az információkat és elvárásokat a csaposokkal, melyekkel biztosítani tudjuk, hogy a fogyasztó mindig különleges ízélményhez jusson egy korsó Pilsner Urquell elfogyasztásával” – mondta Kristóf, miközben kicsapolt egy šyntet a Pilsner Urquell Tankovna minőségének ellenőrzéséhez. „A folyamatos odafigyelés mellett kiemelten fontos az új tank megnyitásakor a sör ellenőrzése, továbbá a hagyományos csapoló berendezések esetében a megfelelő nyomás beállítása, hiszen ez is befolyásolja a sör minőségét és a csapoló rendszer élettartamát.”

Az este folyamán előkerült a habbal vagy hab nélkül kérdése is. „Több történtet is hallottunk azzal kapcsolatban, hogy Csehországban a fogyasztó visszaküldi a sörét, ha nincs rajta elég hab, hiszen tisztában vannak azzal, hogy annak kiemelt szerepe van a sör szénsavasságának megőrzésében a Na Dvakrát (Ropogós) csapolás esetében” – mesélte István miközben bemutatta a tradicionális csapolási módokat. A társasági összejövetelek kedvelt csapolási módja Hladinka (Sima), amely egy simább és kevésbé szénsavas sört eredményez, egy korsó Mliko (Tej), azaz nedves hab meglepően édes íz élményt kínál. A tapasztalatok azt mutatják, hogy Magyarországon is egyelőre a leggyakoribb nemzetközi csapolás, a Na Dvakrát a legnépszerűbb, de a nagykövetek bíznak benne, hogy a fogyasztók egyre bátrabban fogják kérni a további cseh csapolási módokat, amelyeket az Anker’t-ben és az Ankerben is kipróbálhatnak.

Zárásként következzen a Pilsner Urquell frissességének 10 aranyszabálya, amellyel meg tudjuk őrizni a világ első aranyló pilsenijének gazdag malátás ízét és kellemes keserűségét:

  1. Szállítsd és kezeld nagy odafigyeléssel
  2. Tartsd hidegen
  3. Szervírozd frissen
  4. Tartsd sötétben
  5. Ne hagyd, hogy beszennyeződjön
  6. Használd a helyes CO2 keveréket és nyomást
  7. Legyen megfelelő a csővezeték
  8. A bontott hordó szavatossági ideje mindig eltér a bontatlan szavatossági idejétől
  9. Tartsd tisztán
  10. A korsó az utolsó lépés a frissesség felé

Na zdraví!

Gasztrotroll, Szendvicsértszopoknyalok Tags:alkohol, csapolás, Dreher Sörgyárak, hab, ital, minőség, pia, Pilsner Urquell, sör, sörgyár, sörhab, szeszes ital

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Legyél Te a fénypont! – Fémes színek, metál csilogás a VAN GRAAF őszi-téli kollekciójában
Next Post: 7 nap, 7 szoknya a VAN GRAAF-tól

Ezeket ajánljuk még megtekintésre

  • Gasztrotippek vényasszonyok nyarára Gasztrotroll
  • Nemzetközi díjat kapott a HELL ENERGY Gasztrotroll
  • Sajttorták a világ minden tájáról Cool Tour
  • #TefalSoRecycled Gasztrotroll
  • 77 magyar pacal Cool Tour
  • Termékinnováció az aktív életmódhoz Gasztrotroll

Vélemény, hozzászólás? Válasz megszakítása

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2023. március
hKscpsv
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja.
  • Petőfi Sándor kutyája még BKV-zni is megtanult
  • Februárban tovább nőtt az új autók forgalomba helyezése az Európai Unióban
  • Halálos motorosbaleset Dányban
  • A biztonsági öv használata mellett kampányol a rendőrség
  • Sűrűbben jár a 105-ös busz és a 178-as busz is segíti az átjutást a Lánchídon
  • Petőfi Sándor kutyája éve még BKV-zni is megtanult
  • Van képünk hozzá (23.03.21.) – Bronco
  • Neves társaságba került Alonso a századik dobogós helyezésével
  • Van képünk hozzá (23.03.20.) – Can-Am Outlander
  • Alonso visszakapta harmadik helyét
  • Online IQ-próbatesztet is kitölthetnek a szellemi kalandra vágyók
  • Jeep Wrangler IIHS törésteszt
  • Tesztelj chat-et!
  • A Tesla Model Y jól teljeített az IIHS törésteszten
  • Az MG4 hatótávja több nemzetközi szakújságírók által végzett teszten is bizonyított
  • Visszahívnak egy a Danone OIKOS Görög élőflórás joghurtot
  • Mautner Zsófi főzelékeit ízlelgette a világhírű séf
  • Nehéz manipulálni a bacont
  • Speciális célú élelmiszer- és tápszerösszetevőket fejleszt támogatással a Sole-Mizo vezette konzorcium
  • Teljes kiőrlésű lisztet hívott vissza a forgalmazó
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Az e-Power után röviden az e-Pedálról is
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Röviden a Nissan Townstarról
  • Videóval “megspékelt” podcast érkezett a Nissan e-Power hajtásról
  • Tovább bővül a mobiljáték-piac Játéktroll
  • A LEGO Group bemutatja a Dry Bowser-t, és új készletet jelent be a 2023-as MAR10 napra Játéktroll
  • A LEGO Group és a Disney ünnepli a történetmesélés csodáját az új Share the Wonder sorozatban Játéktroll
  • Az ember, aki szerint 1 500 000 000 000 magyar kapott koronavírus elleni oltást, azt mondja, az szja-bevallási tervezetek szerdától érhetők el Az MTIblogger (is)
  • Zöldségnövény palántanevelési tanfolyamot hirdet a MATE Gasztrotroll
  • Sajttorták a világ minden tájáról Cool Tour
  • Mindenre IS jó, mindenre IS hasznos, mindennél IS újabb, ehető, iható felfedezés a szépségápolásban Csajos
  • A McLaren Automotive és a LEGO Group bemutatja az első hiperautót és szuperautót Játéktroll

Copyright © 2023 Mi az a blogger?.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

Mi az a blogger?
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.