Gordon Ramsay keveri a koktélokat Jamie xx hedonista partiklipjében

9 évvel díjesővel kísért debütáló albuma, az “In Colour” után Jamie xx bejelentette második lemeze érkezését: az “In Waves” szeptember 20-án jelenik majd meg a Young kiadónál. A 12 dalos anyag bővelkedik a közreműködőkben. Honey Dijon mellett szerepelni fog rajta Robyna The Avalanches, Kelsey Lu, John Glacier, Panda Bear, Oona Doherty és Jamie The xx-es bandatársai, Romy és Oliver Sim is.

Tudtad?

A londoni zenész, DJ és producer így nyilatkozott a négy éven át formálódó lemezről: Annyira hihetetlenül boldog vagyok. Jó sok idő eltelt… És jó sok minden történt ezalatt az idő alatt. Felemelkedések és hullámvölgyek, felnövés, ötletek kitalálása, majd sokszoros elfelejtése. Életeket és világot megváltoztató események. Hullámok, melyeket mindannyian átéltünk, hol együtt, hol egyedül. Egyszerre akartam valami szórakoztatót, vidámat és befelé fordulót alkotni. A táncparketten a legjobb pillanatok általában ilyenek számomra. Alig várom, hogy megoszthassam veletek.”

Az album hírét Jamie xx a “Treat Each Other Right” című partihimnusszal fejelte meg, melyet élő szettjei során már tökéletesre finomított. A dalhoz Rosie Marks fotós és filmes készített klipet, mely a lemezborító monokróm minimalizmusával éles ellentétben az élénk maximalizmus mintapéldánya lett: egy hedonista buli groteszk pompájába enged betekintést, olyan váratlan vendégszereplőkkel, mint például Gordon Ramsay sztárséf.

HALLGASD MEG AZ ÚJ DALT »