Feelgood zenével rukkolt elő a „Dance Monkey” énekesnője, Tones And I

A globális szupersztár és többszörös díjnyertes dalszerző, Tones And I visszatért új dalával, a „Charlie”-val. A disco ihletésű új számon a Tones And I merészebben és élénkebben szól, ahogy hangja eufóriával árasztja el a táncparkettet.

A 2021-ben adta ki Tones And I debütáló albuma, a ’Welcome To The Madhouse’ folytatva a különleges hangú énekesnő hihetetlen sikersorozatát, amit a „Dance Monkey” megjelenésétől  datálhatunk. A lemez egy bensőségesen őszinte és élénk utazást részletez a Byron Bay-i buszozástól a nemzetközi sztárságig, hogy elbúcsúzzon a legjobb barátjától. Tones And I mindezt egy energikus egyben mágneses, 14 számból álló gyűjteménybe fonja össze, amelyet teljes egészében az ausztrál előadó írt, és minden dal társproducere. Az albumot kiemeli a „Fly Away”, egy költői és erőteljes kompozíció, amely 30 milliós megtekintésével és 285 milliós Spotify-streammel a szerző egyik legnépszerűbb felvétele lett.

Tones legújabb darabja, a „Charlie” szorosan a Macklemore-ral közös együttműködésének megjelenését követi. Az új számot kidolgozva Tones kifejtette: „A „Charlie” egy dal volt, ami a semmiből jött, három óra alatt elkészült, és először a basszusvonalat írtuk meg. Arról van szó, hogy hiányzik a kutyám, Charlie és más dolgok. Ez egy funky jam, és én csak szórakozni akartam.”

Hallgasd meg itt: https://www.youtube.com/watch?v=OO67lsYE73M&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=9&ab_channel=TonesAndI