LEGO® Harry Potter Roxfort Expressz

Az új LEGO® Harry Potter™ Roxfort Express™ Collector’s Edition készlet megünneplésére a LEGO Group lehetőséget kínál a rajongóknak, hogy megnyerjék a játékot, az építkezést és a valódi LEGO Roxfort Express vonaton való utazást.

A családok (két felnőtt és két gyerek) számára nyitott verseny győztesei egy varázslatos kalandban vehetnek részt az Egyesült Királyság egyik legszebb örökségvédelmi vasútvonalán. Az egyéjszakás élménybe beletartozik az új LEGO® Harry Potter Roxfort Expressz készlettel való játék, a filmvetítés és a luxusszállás egy testreszabott hintón, a LEGO és a Harry Potter varázslat pillanataival fűszerezve.

A nyeremény a következőket tartalmazza:
• Utazás és éjszakázás a LEGO Roxfort Express vonaton Yorkshire-ben, az Egyesült Királyságban
• Vacsora és reggeli a Nagy pályaudvar csarnokában
• Éjszaka a Roxfort Expressz közös helyiségben
• Harry Potter filmvetítés
• Visszautazás Yorkshire-be, hogy csatlakozzon a vonathoz
• Rengeteg LEGO Harry Potter készlet, amellyel játszani lehet, és a LEGO Harry Potter Roxfort Express készlet, amelyet hazavihet

Az új LEGO készlet egy 118 cm hosszú sípot mér, és ez a jegyed egy varázslatos LEGO kalandra. A kívül-belül részletgazdag modellben megtalálható a gőzgép, a szénautó, a világítótéglákkal díszített személyautó és a Platform 9 ¾ látványos mása, amely több helyen rögzíthető. A teljes vonat a pálya-kijelző alapon ül, és tartalmaz egy forgatókart a kerekek aktiválásához.

Ez a készlet húsz lenyűgöző LEGO minifigurát tartalmaz, amelyeket négy rajongók kedvenc filmpillanata ihletett, köztük az aranytrió – Harry Potter, Ron Weasley és Hermione Granger, valamint egy még soha nem látott felnőtt LEGO Harry Potter.

Fedezz fel ikonikus jeleneteket és idézeteket a filmekből, amelyek mind a vonathoz vagy a peronhoz kapcsolódnak, miközben egy varázslatos LEGO Harry Potter világot építesz. A készlet végigvezeti Önt az utazáson, attól kezdve, hogy Harry, Ron és Hermione először találkoztak a Harry Potter és a bölcsek kövében, egészen addig, amíg Albus Perselus Potter a Roxfortba megy a Harry Potter és a Halál Ereklyéi: 2. részében.

Marcos Bessa, a LEGO tervezője így nyilatkozott: „A Harry Potter-filmek mindannyiunkban felgyújtják a varázslat érzését. Amikor ezen a díszleten dolgoztunk, a filmek különböző pillanatait szerettük volna megeleveníteni. Akár az eredeti trió találkozója a vonaton, akár a sorozat későbbi filmjeinek pillanatai a kedvence, ez a készlet valóban lenyűgöző emlékeket idéz fel a Harry Potter-filmek kedvenc részéből.”

A LEGO Harry Potter™ Roxfort Express™ Collector’s Edition készlet ára az ajánlott kiskereskedelmi ára 429,99 GBP / 499,99 € / 449,99 USD, és 2022. augusztus 31-től kapható a LEGO Stores és a www.lego.com/howarts-express oldalon, ahol megteheti. tudjon meg többet a versenyről és jelentkezzen.

TOVÁBBI TERMÉKINFORMÁCIÓ: LEGO® HARRY POTTER HOGWARTS EXPRESS COLLECTOR’S EDITION KÉSZLET (cikkszám: 76405)

Életkor – 18 év felett
A modell méri:

 • 118 cm (hosszúság)
 • 20,8 cm (szélesség)
  – 26,8 cm (magasság az állomással együtt)
  5129 darab
  Ár: 429,99 GBP / 499,99 € / 449,99 USD
  A legfontosabb funkciók és jellemzők a következők:
  – A gőzgép egy forgó karral kiegészítve a hajtott kerekek aktiválásához, a szénautó és a személygépkocsi három téglával, amelyek külön-külön megvilágítják az autó belsejében megjelenő három pillanatot
  – A vonat mozdulatlanul ül egy vágánykijelző alapon, amely a 9 ¾ peron másolatához rögzíthető különböző pontokon
  – Négy ikonikus jelenet, amelyek mindegyike a vonathoz vagy a peronhoz kapcsolódik:
 1. film: Amikor a trió először találkozik
 2. film: Lupin megmenti Harryt a dementortól
 3. film: Luna megmenti Harryt Draco varázslatától
 4. film: Albus Perselus Potter a Roxfortba megy
  – Húsz minifigura, amelyeket négy rajongók kedvenc filmpillanata ihletett:
 5. film: Hermione, Ron és Harry
 6. film: Hermione, Ron, Harry, Lupin és egy dementor
 7. film: Luna, Malfoy és Harry
 8. film: Harry, Ginny és három gyermekük, Albus Perselus, Lily Luna és James Sirius
  2 Roxfort diák: Hollóhátas és Hugrabugos diák
  LEGO® HARRY POTTER HOWARTS EXPRESS SET versenyinformációk
  • A LEGO Group három családnak (legfeljebb négy főből, két felnőttből és két gyerekből) kínál lehetőséget arra, hogy játsszanak és a LEGO® Roxfort Expressz fedélzetén maradjanak, hogy megünnepeljék az új LEGO® készlet megjelenését.
  • A versenyt a LEGO System A/S támogatja
  • Jelentkezési időszak: 2022. augusztus 16. 00:01 brit nyári idő (“BST”) és 2022. szeptember 4. 23:59 BST
  • A jelentkezőknek legalább 18 éven felülieknek (tizennyolc éven felülieknek) kell lenniük, hét (7) és tizenhat (16) év közötti gyermekkel, valamint Ausztriában, Belgiumban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Görögországban, Norvégiában, Ír Köztársaságban és Szlovákiában kell lakniuk. , Szlovénia, Svédország, Svájc, Kanada (kivéve Quebec), USA, Japán, Egyesült Királyság
  • Három nyeremény van, amelyek a következőkből állnak: egy éjszakás tartózkodás a LEGO® Roxfort Express™ vonatkocsin, szállítással együtt, legfeljebb négy fős csoport számára.
  • A teljes hivatalos szabályzatért lásd: https://tinyurl.com/4pym9t8j.