Anitta és Maluma tökéletes párost alkotnak új dalukban

A globális latin szupersztár Anitta és a reggaeton erőmű, Maluma összeállt az “El Que Espera” című dalban, amely biztosan újra és újra felcsendül a klubeseményeken. A szórakoztató, és kacér szám egy erős dembow ütemen és egy gitárriffen folyik, kiemelve a két előadó vitathatatlan teljesítményét és kémiáját. Az “El Que Espera” egy dal a lángról, amely soha nem hal el, és újra és újra lángra lobban.

Az “Envolver” énekesnője a múlt hónap végén közölte, hogy a ’Versions of Me’ deluxe kiadása hamarosan megjelenik, és elárulta, hogy három új dalhoz már el is készült a látványvilág: a “Gata”, az “El Que Espera” és a Missy Elliott által közreműködött dal, a “Lobby”. Anitta a rajongóira bízta, hogy melyiket akarják először látni, „Gata” pedig átvette a megtiszteltetést.

Egy héttel később itt van az „El Que Espera”. A látvány azonnal árulkodik, hogy Anittanak és Malumanak van némi tagadhatatlan kémiája.

Nézd meg a forró klipet itt: https://www.youtube.com/watch?v=-PJF2k0kURI&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=6