Extra lendület az Amway-jel

Ha a sport a mindennapjaink része, már rövid kihagyás után is hiányozhat az életünkből. A nagy melegben viszont fáradtabbak lehetünk, és az extra hidratálásra is jobban oda kell figyelnünk. Erre bőrünknek és szervezetünknek is szüksége lehet. Hogyan legyünk még fittebbek? Az Amway termékei ebben is segítenek!

Fő a fokozatosság

Mivel a nagy meleg jobban terheli a szervezetet, érdemes a kora reggeli vagy az esti órákban mozogni. Ha kihagyunk egy hosszabb időszakot, óvatosan kezdjünk neki újra, mert a meleg a test hőszabályozását, a szívet, az ereket és a keringést is jobban igénybe veszi. Ettől még nem kell lemondani az edzésről, csak figyeljünk a fokozatosságra.

Az a bizonyos plusz

Mindig azt a bizonyos pluszt keressük, mindenben. Az XS Power Drink új íze megadja azt a plusz lendületet, amire ilyenkor szükségünk lehet. A Kumquat Orange Blast cukormentes és alacsony a kalóriatartalma (egy doboz = 10 kalória), így biztosan karcsúak maradunk vele. Bőséges mennyiségű B-vitamint tartalmaz, ami segít a fáradtság és a kimerültség leküzdésében is.

Ajánlott fogyasztói ára: 6 200 Ft (1 karton/12 doboz)

Hidratálj kívül-belül!

A nagy hőségben szükség van az extra hidratálásra. Sportolás előtt, közben és után is érdemes több folyadékot bevinni, hogy az elvesztett vízmennyiséget pótoljuk, ráadásul bőrünk is több hidratálásra vágyik! A G&H Nourish termékei fenntartják a bőr nedvességtartalmának természetes egyensúlyát. Az irritációmentes, narancsvirág mézet tartalmazó hatóanyag-együttes pedig hűsíti a bőrt, és nyugtatja a száraz, feszítő érzést.

 

G&H NOURISH+™

Ár

Tusfürdő

3 000 Ft

Testápoló

4 600 Ft

Szappan

3 500 Ft

Kézkrém

4 700 Ft

 

Az Amway-ről

A családi tulajdonú Amway™ a világ egyik vezető fogyasztási cikkeket gyártó és forgalmazó vállalata, kínálatában több mint 450 csúcsminőségű szépségápolási, wellness és háztartási termék található, melyek kizárólag független termékforgalmazókon keresztül érhetők el a fogyasztók számára. Az 1959-ben az egyesült államokbeli Adában alapított vállalat több mint 100 országban és területen működik, 2016-os éves árbevétele elérte a 8,8 milliárd dollárt. Az Amway legnépszerűbb márkái a NUTRILITE™ vitaminok, ásványi anyagok és étrend-kiegészítők, az Artistry™ bőrápolók és színes kozmetikumok, valamint az eSpring™ víztisztító rendszerek.