Az ASUS Republic of Gamers bejelenti a Zephyrus M (GM501) megjelenését

A világ legvékonyabb 8. generációs Intel Core CPU és NVIDIA GeForce GTX 1070 GPU által hajtott gamer laptopja, mely ultragyors válaszidejű 144 Hz-es, 3 ms IPS-szintű kijelzővel rendelkezik

FŐBB PONTOK

  • A világ legvékonyabb 8. generációs Intel Core CPU és NVIDIA GeForce GTX 1070 grafika által hajtott gamer laptopja páratlan teljesítményt nyújt
  • IPS szintű kijelzője 144 Hz-es képfrissítést és 3 ms válaszidőt produkál és NVIDIA G-SYNC technológiával is rendelkezik
  • Az Aktív Aerodinamikai Rendszer (AAS) javítja a hűtést, a ROG-exkluzív szoftver pedig lehetővé teszi az energiatakarékos és dedikált GPU grafikus módok közötti váltást

 

Az ASUS Republic of Gamers (ROG) bejelentette a Zephyrus M-et, a világ legvékonyabb gamer laptopját, melyet akár 8. generációs Intel® Core™ i7 processzor és NVIDIA® GeForce® GTX 1070 grafika is hajthat.

A Zephyrus M IPS szintű kijelzője szupergyors 144 Hz-es képfrissítést, villámgyors 3 ms válaszidőt produkál és emellett NVIDIA G-SYNC technológiával is rendelkezik. Új Aktív Aerodinamikai Rendszerrel (AAS) is elláttuk, hogy javítsuk a nagy terhelés melletti hűtési teljesítményt. A ROG-exkluzív szoftver lehetővé teszi az energiatakarékos és dedikált GPU grafikus módok közötti váltást: az Optimus energiatakarékos mód meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, míg a G-SYNC mód szabadjára engedi a GeForce GTX 10-es sorozatú grafikus kártya teljes erejét.

 

Felemelő gaming teljesítmény

A ROG Zephyrus M akár 8. generációs Intel Core i7-8750H processzorral, 16 GB-os DDR4, 2666 MHz-es kétcsatornás memóriával, és NVIDIA GeForce GTX 1070 grafikával a gamer asztali számítógépezés szintjére emeli a gamer laptopok teljesítményét. Élvonalbeli tárolókkal láttuk el; tartalmazhat akár egy 512 GB-os M.2 NVMe PCIe® 3.0 x4 SSD-t és akár egy 1 TB-os Seagate® FireCuda SSHD-t is.

 

Szupersima, szaggatásmentes látvány

A Zephyrus M-et ultragyors válaszidejű 15,6 hüvelykes IPS-szintű kijelzővel láttuk el, mely 144 Hz-es képfrissítéssel és 3ms válaszidővel rendelkezik, a szupersima, szaggatásmentes látványról pedig az NVIDIA G-SYNC technológia gondoskodik. A széles 72%-os NTSC színskála remek szín kontrasztot és színreprodukciót garantál, míg a széles betekintési technológia élethű színeket biztosít, még akkor is, ha 178°-os szögből nézed a képernyőt.

 

ROG Aktív Aerodinamikai Rendszer (AAS)

Az élvonalbeli AAS segítségével a Zephyrus M hűvösebben és csendesebben fut, anélkül, hogy csökkenne a teljesítménye. A fedél egy alulsó oldali nyílást rejt, amely egy 9 mm magas légkamrához vezet. A hagyományos laptopokhoz képest az AAS 20%-al több helyet ad a levegő keringetésének, így 32%-al növeli a légáramlást és 20%-al csökkenti a belső hőmérsékletet.

A négy szakaszos pormentesítő kialakítás nyitott fedél mellett megakadályozza a por részecskék és a szennyeződések bejutását a rendszerbe; míg a szabadalmazott Anti-Dust Cooling rendszer hatékonyan vezeti ki a por részecskéket és a szennyeződést a csatornákon keresztül, hogy a rendszer stabilitásának és élettartamának növelése érdekében megakadályozza azok felgyülemlését a hőelvezető bordákon. Két nagy teljesítményű, kettős kivezetésű ventilátor fújja keresztül a levegőt az ultrakeskeny bordákon, miközben az egyedülálló hűtőcső-architektúra egymástól függetlenül hűti a CPU-t, GPU-t és a chipkészlet tápkomponenseit.

 

Változtatható GPU üzzemódok

A Zephyrus M rendelkezik a világ első cserélhető GPU módjaival, így a gamerek egy energiatakarékos és egy dedikált grafikus mód között választhatnak. Az Optimus energiatakarékos mód leállítja a NVIDIA G-SYNC-et, meghosszabbítva az akkumulátor élettartamát, hogy akár hat órán keresztül tudj böngészni Wi-Fi-n keresztül. A G-SYNC mód aktiválja a dedikált grafikát, lehetővé téve a gamerek számára, hogy a legtöbbet hozzák ki az NVIDIA GeForce GTX 1070 grafikus kártyából a legjobb gaming élmény érdekében. Mindkét mód könnyen elérhető a ROG Gaming Center műszerfalán.

 

Szinkronizált Aura világítás

Az Aura Sync segítségével a gamerek személyre szabhatják és összehangolhatják a fényeffektusokat az Aura Sync-képes gamer egérekkel, fejhalgatókkal, billentyűzettel és egyéb kiegészítőkkel. Az Aura Sync számos előre beállított világítási módot kínál, beleértve a szín ciklust, zene szinkronizálást és a CPU hőmérsékletet. Személre szabott színsémákra is beprogramozható.

 

ELÉRHETŐSÉG ÉS ÁRAK

Az ASUS ROG Zephyrus M (GM501) hazai megjelenés júniustól várható bruttó 599 900 Ft-os végfelhasználói ártól.

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .