A Thermaltake bemutatja a Pure Plus 12 LED RGB Radiator ventilátor TT Premium kiadását

Kifejezetten a meghatározó divat rajongói számára tervezve

A Thermaltake, a vezető hűtési megoldások szállítója, örömmel mutatja be a Pure Plus 12 LED RGB Radiator ventilátor TT Premium kiadását (3 ventilátoros csomag). Csendes, mégis erőteljes 120 mm-es PWM szabályzott ventilátorok, 16,8 millió szín megjelenítésére képes 9 darab programozható LED-del. A Pure Plus 12 RGB a TT RGB PLUS Ecosystem új tagja, amely a Thermaltake szabadalmaztatott TT RGB PLUS szoftverével és a TT AI Voice Control segítségével irányítható, így a LED-es világítás és a ventilátor sebessége is. A Pure Plus 12 RGB ventilátor 9 lapátos kialakítása nagynyomású levegőáramot hoz létre, hidraulikus csapágyakat kapott, maximális hűtési teljesítményt biztossít anélkül, a Csendes működés feláldozása nélkül.

A Thermaltake Pure Plus 12 LED RGB TT Premium Edition (3 ventilátoros csomag) a TT Premium online áruházban vásárolható meg. A termék elérhetősége és ára országonként és régiónként eltérő lehet, további információkért forduljon a helyi Thermaltake értékesítési képviselőhöz.

A Thermaltake Pure Plus 12 LED RGB Radiator TT Premium Edition (3 ventilátoros csomag) termékinformációi az alábbi linken érhetőek el: http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00003232

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .