Az A Boogie Wit Da Hoodie csapata nyúlt Ricky Rich slágeréhez

Ricky Rich, aki egyedi hangjával és dallamos rapjéval elbűvölte hallgatóit, mindig arról volt ismert, hogy nemcsak saját útját alakította ki, hanem svéd/angol szövegei és a keleti dallamok kombinációjával új hangzás alapjait fektette le a színtéren.

Az előadó egzotikus trackje, a „Habibi” továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend és számos remix és átdolgozás született már belőle. A felvétel népszerűségét legutóbb egy albán verzió mélyítette tovább DJ Gimi-O és Dardan közreműködésével, ma már átlépve a 100 milliós YouTube-megtekintést. 

Kétségtelenül a dalnak a története sok tekintetben páratlan, és a virális megasiker egy újabb verzióban jelenik meg egy egészen különleges vendéggel: az amerikai rapcsapat, az A Boogie Wit Da Hoodie tolmácsolásában.

Ricky Rich egy új angol verzét is hozzáadott eredeti svéd dalszöveghez és boldogan mesélte, hogy: „Az elmúlt évek interjúiban többször is hangsúlyoztam, hogy az A Boogie Wit Da Hoodie az egyik legnagyobb inspirációm. Most, hogy csatlakozik „Habibi”-hoz, teljesen szürreális számomra – a bennem lévő kisfiú újong a történtek miatt!” 

Hallgasd meg az izgalmas kollaborációt itt: https://www.youtube.com/watch?v=IKT126TUY84&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=7