A Menő könyvek áprilisi újdonságai, könyvfesztiválos programok

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

A görög istenek léteznek és köztünk járnak. Legalábbis az Isteni szikra – Ne szeress! című fordulatos regényben, egy kalandos nyári tábor történetében. Bővül a Rólad/Neked könyvek sora az Egy év, tíz hibával, aminek szerzője Horányi Hanna Zelma, aki maga is jól ismeri a kamaszok mindennapjait.

Szeretettel várunk könyvfesztiválos programjainkon!

Április 22. vasárnap                    Kner Imre terem
13.00–14.00       A Rólad-Neked könyvek új szerzői

Rólad – Neked, avagy lehet-e komoly témákról könnyedén írni? Előny vagy hátrány, ha ifjú a regényíró? Bencze Blankát, Horányi Hannát és Király Anikót Csapody Kinga kérdezi.

Dedikálás

Április 22. vasárnap
14:00 Bencze Blanka és Horányi Hanna dedikál a Manó Könyvek standján

line

Marah Woolf: Isteni szikra 1. – Ne szeress!

„– Ilyet soha többé ne mondj, megértetted, Jess? – A hangja fenyegető volt, a szeme csak úgy szikrázott haragjában. – Ne szeress!”

Jess igazából nem vágyott másra a nyári szünet alatt, mint hogy pár nyugodt hetet tölthessen egy táborban, a Sziklás-hegységben. Az, hogy szerelmes lesz, egyáltalán nem szerepelt a tervei között. Aztán megismerkedik Caydennel, a smaragd szemű fiúval, aki elrabolja a szívét. De Cayden szeme előtt más cél lebeg: egy isten fiaként egyezséget kötött Zeusszal, és már évszázadok óta várja, hogy a megállapodásuk végre beteljesüljön. Ha talál egy lányt, aki képes ellenállni neki, Zeusz teljesíti leghőbb vágyát, és halandóvá válhat.

Vajon Cayden hajlandó-e mindent megtenni a győzelemért — még akkor is, ha ennek Jess szíve az ára?

 

Várható megjelenés: 2018. április 16.
Terjedelem: 432 oldal
Méret: 215 mm x 135 mm x 40 mm
Kötés: Kartonált
Ár: 2990 Ft
ISBN: 9789634034797
Fordító: Nánási Yvette
Sorozat: Isteni szikra

line

Horányi Hanna Zelma: Egy év, tíz hiba

Vajon hány hibát lehet elkövetni egy év alatt?
Nem a kémia dogában, és nem is a tesiórán, hanem egy sokkal nehezebb tantárgyban: az életben. Kinga épp beleveti magát a kilencedikbe, új sulija, kicsit konzervatív családja és sok barátja van. Belép egy zenekarba, bulizik, és a fiúk is észreveszik a romantikus és vagány lányt. Azzal meg csak a baj van, ha az ember szíve átveszi az irányítást… Vagy mégsem? Horányi Hanna Zelma első regényében pontosan mutatja be az első szerelmek, rácsodálkozások, rajongások és viták természetét – azaz egy kamasz hétköznapjait.

 

Várható megjelenés: 2018. április 16.
Terjedelem: 336 oldal
Méret: 215 mm x 135 mm x 20 mm
Kötés: Kartonált
Ár: 2990 Ft
ISBN: 9789634034940

line

Olyan könyveinkre tesszük rá a Rólad/ Neked logót, amelyek valóban kamaszokról szólnak, kamaszoknak, és ráadásul a szerző maga is szinte kamasz, vagy nagyon közel áll a korosztályhoz – így nem csak ismeri, átérzi az őket foglalkoztató témákat, de olyan hangon tudja megírni azokat, amely hiteles számukra is.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .