2017 az önvezető autók, a hang alapján működő porszívók és a női orgazmus éve lesz!

Egy új felmérés szerint a modern férfiaknak fontos a párjuk élvezete

Egy friss kutatásban1 2000 férfit kérdeztek meg arról, hogy 2017-ben melyik újdonság a legizgalmasabb számukra, és meglepő eredmény született. Az önvezető autók és az orgazmust kiváltó óvszer vezették a listát. A top 10-be befért még az okos párna, a hűtőszekrény kamera, a víz alatti drón és a hang aktiválta porszívó is.

A felmérésben részt vevő férfiak többségének (32,6%) kedvenc találmánya az önvezető autó lett. Ezt a Durex® Intense óvszere követte, amit a férfiak 28,8%-a talált az év legizgalmasabb innovációjának. A megkérdezettek több mint 90%-a szívesen kipróbálná a stimuláló óvszert, ami azt mutatja, hogy az általános vélekedés ellenére a modern férfiak igenis törődnek azzal, hogy partnerük eléri-e az orgazmust vagy sem az együttlét során.

A termék egyfajta válaszként született arra a felmérésre2, amely kimutatta, hogy 3 nőből 2 nem él át orgazmust minden szexuális aktus alkalmával. A megkérdezettek 61,6%-a egyetértett abban, hogy egy óvszer, ami segít kielégíteni a partnerüket, biztosan feltüzelné a kedélyeket a hálószobában.

A kutatás eredetileg az orgazmussal kapcsolatos elvárásokat vizsgálta, ugyanakkor felfedte, hogy sok nő szerint az élvezet a férfiak kiváltsága. Annak ellenére, hogy a nők többsége elismerte, nem ér el orgazmust minden egyes szexuális aktus alkalmával, 95% elégedett volt a gyakorisággal. Mindez azt mutatja, hogy a női élvezet még mindig másodlagosnak számít a férfiakéhoz képest, amin a Durex® új kampányával szeretne változtatni. Alapvetésük, hogy az orgazmus segít levezetni a feszültséget és ezáltal egy jobb hellyé válik a világ, ezért mindenkit biztatnak a kampányhoz kötődő #OrgasmsForAll hashtag használatára.

A tanulmány azt is kimutatta, hogy a nők miért elégednek meg kevesebb orgazmussal, ennek egyik kulcsa pedig a hálószobai kommunikáció. A megkérdezett nők több mint fele elismerte, hogy nem éreznék magukat kényelmesen, ha az orgazmus eléréséről kellene beszélniük a partnerükkel. Az #OrgasmsForAll kampány ezt a tabut szeretné ledönteni. A kezdeményezés fel akarja hívni a figyelmet azokra a dolgokra, amiket könnyedén bevethetünk a hálószobában, hogy a női orgazmus gyakoribb és intenzívebb legyen.

A felmérés arra is rávilágított, hogy az orgazmus fontos az általános jó közérzetünk szempontjából is. A megkérdezett férfiak és nők több mint fele boldogabbnak, 3-ból több mint 1 pedig kevésbé stresszesnek érezte magát orgazmus után. Mindkét nem 28%-a vallotta, hogy az orgazmus segíti a feszültség enyhítését a kapcsolatukban, ami azt mutatja, hogy a több orgazmussal mindenki jól jár.

Az új Durex® Intense óvszer stimuláló géllel van bevonva, amit arra terveztek, hogy növelje a nő intim területeinek érzékenységét, egy meleg, egyben hűsítő, bizsergő érzést keltve. Az óvszer bordáit és pontjait pedig úgy tervezték meg, hogy további stimulációt okozzanak, mindkét fél számára izgalmassá téve a szexuális együttlétet.

A Durex® csapata évek óta dolgozik azon, hogy az új Intense stimuláló óvszereink minél jobbak legyenek. Kutatásaink azt mutatják, hogy a rendszeres orgazmusok nagymértékben elősegítik mindkét partner általános jólétét. Így az orgazmust nyújtó óvszer megalkotásával segíthetünk abban, hogy mind a férfiak, mind a nők a lehető legjobb módon élvezzék a szexuális együttlétet. Ezáltal általánosságban is javíthatunk az életükön és boldogabbá tehetjük őket.” – mondta Mark Pearson, a Durex európai és észak-amerikai márkaigazgatója.

Forrás: 3GEM kutatás a Durex megbízásából 2000 férfi bevonásával – Egyesült Királyság, 2017.

Forrás: Ginger Comms kutatás a Durex megbízásából 1500, 16 és 64 év közötti, szexuálisan aktív férfi és nő bevonásával – Egyesült Királyság, 2016.