A Festipay Zrt. a magyar fesztiválpiac legnagyobb készpénzmentes fizetési szolgáltatója

A Festipay rendezvények, fesztiválok számára nyújt teljes körű, készpénzmentes fizetési megoldásokat a hazai és a nemzetközi piacon egyaránt.  A cég a magyar piacon túl jelen van a régió számos országában: Románia, Franciaország, Olaszország, Finnország.

A cég készpénzmentes fizetési megoldásokon túl képes a fesztiválokhoz kapcsolódó további megoldások integrálására is, mint pl. jegykezelés, beléptetés, értékesítést támogató rendszerek, márka kommunikációhoz kapcsolódó aktivitások. A fesztiválok készpénzmentes igényeinek teljes körű kiszolgálása ill. a fizetési szokások átalakulása inspirálta a céget, hogy 2016-ban elsőként jelenjen meg egy olyan prepaid fizetési megoldással, amely fesztivál környezetben és a mindennapokban is egyaránt használható. 2016 júliusában dobta piacra a Festipay Prepaid MasterCard-ot, amely a világ összes MC elfogadóhelyén használható. Ez az első olyan prepaid kártya Magyarországon, amelyet készpénzzel is fel lehet tölteni a nap 24 órájában.

A Festipay Zrt. – az országban elsőként – egy prepaid készpénzes feltöltőhálózat kiépítésén is dolgozik, melynek első állomása az OMV több mint 170 töltőállomásból álló teljes hazai kúthálózata. Főbb hazai és külföldi fesztiválok: Sziget, BalatonSound, Volt Fesztivál, EFOTT, SZIN, Borfesztivál, Untold, Neversea, Airfield, Vibe.

http://www.festipay.com/hu/