Hoopperrel ment a válogatott meccsére Kiss Gergely

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó az elsők között próbálhatta ki a Hoopps világon egyedülálló utazási formáját. Applikációval rendelt autót, így pénzt spórolt és még a Margitszigettel is tovább ismerkedett.

A Hoopps a marketing és a turisztika összefogásával kínál megfizethető applikáció alapú autós utazást, ezzel megkönnyítve a hétköznapok közlekedését a fővárosban. A magyar startup digitális idegenvezetőként is működik, az autóban ülve bemutatják az útvonalon található nevezetességeket, valamint a leglátogatottabb és leghangulatosabb helyeket is.

Kiss Gergely elmondása szerint ő is sok újat megtudott a városról a Margitsziget felé haladva, pedig elég sokat járt oda edzeni.

„Számomra sokat jelentett volna aktív pályafutásom alatt, ha külföldön adódik egy ilyen lehetőség, és nem kellett volna a városban bóklásznom” – fogalmazott a korábbi világklasszis vízilabdázó, aki egy válogatott meccsre vezető úton próbálta ki az appot.

Felhívta rá a figyelmet, hogy adott esetben egy külföldi vagy vidéki vendég érkezésekor is nagy hasznunk származhat a Hoopps-ból.

„Ha épp dolgozunk, üzleti tárgyalásunk van vagy ügyvédhez megyünk, beültethetjük a barátokat, ismerősöket egy autóba, hogy megtekintsék Budapest néhány látványosságát, és mire visszaérnek, végeztünk is” – tette hozzá Kiss Gergely.

A Hoopps alkalmazása Andoridra és iOS-re egyaránt letölthető, és mindössze néhány adat megadásával pár perc alatt regisztrálhatunk rajta. Bankkártya-adataink megadása után már a fuvar előtt tudjuk, mennyibe kerül majd az út, így nem kell a taxióra miatt aggódnunk.